Επιτέλους ενημέρωσαν την επίσημη ιστοσελίδα του δήμου (εν μέρει πάντως…)!!!

Μετά το προχθεσινό δημοσίευμά μας που αφορούσε την “ανενημέρωτη” επίσημη ιστοσελίδα του δήμου, επιτέλους αποφάσισαν και την ενημέρωσαν (εν μέρει πάντως).

Θυμίζουμε πως προ δεκαημέρου γράφαμε, για πρώτη φορά,  πως συμπολίτης μας που χρειάστηκε μία πληροφορία (αντιδήμαρχο πρασίνου) και επισκέφτηκε την ιστοσελίδα του δήμου, δεν μπόρεσε να εξυπηρετηθεί διότι οι αρμοδιότητες των αντιδημάρχων που εμφανίζονταν δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα και αναγράφονταν εκείνες που ίσχυαν πριν τις αλλαγές των αντιδημάρχων του περασμένου Σεπτέμβρη.

Ο αναγνώστης μας επικοινώνησε με την εφημερίδα μας και εξυπηρετήθηκε τελικά από την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ.

Εμείς στη συνέχεια επισκεφτήκαμε την ιστοσελίδα και είδαμε πως όντως οι αρμοδιότητες που αναγράφονταν για τους αντιδημάρχους, ήταν άλλων αντί άλλων, ενώ σαν υπεύθυνη των παιδικών σταθμών αναγράφετο η κ. Σερμέα, η οποία όμως από πέρσι έχει βγει σε σύνταξη.

Σημειώνουμε πάντως πως τώρα ενώ οι αντιδήμαρχοι πλέον εμφανίζονται με τις σωστές αρμοδιότητες η κ. Σερμέα παραμένει στην ιστοσελίδα σαν υπεύθυνη των παιδικών σταθμών…

Ελπίζουμε πως με την τρίτη θα το πετύχουν στο δήμο…

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!