Συνεχίστηκαν και εχθές ημέρα των Θεοφανίων, οι εργασίες περίφραξης του χώρου, στα οικόπεδα στην Π. Π. Γερμανού – Δημιουργήθηκε “τυφλό” σημείο χωρίς πρόσβαση…

Συνεχίστηκαν και εχθές ημέρα των Θεοφανίων, οι εργασίες περίφραξης του χώρου, πιθανόν γηπέδου 5Χ5, στο ένα από τα οικόπεδα απέναντι από το αναψυκτήριο “Ο ΛΙΘΟΣ”, αφού πρωί – πρωί γερανοφόρο όχημα έφερε και ξεφόρτωσε στο χώρο συρματοπλέγματα.

Το “κλουβί” έτοιμο και φανταζόμαστε, θα ξεκινήσει η περίφραξη του άλλου χώρου που θα τοποθετηθεί μπασκέτα, στο διπλανό οικόπεδο.

Ο περιφραγμένος πλέον χώρος, καταλαμβάνει μεγάλο μέρος του οικοπέδου, αλλά φανταζόμαστε πως οι σχεδιαστές και μελετητές του όλου έργου, γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα μας, τι θα κατασκευαστεί εκεί, που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.

Σημειώνουμε πάντως πως υπάρχει ένα σημείο, μεταξύ του “κλουβιού” της Π. Π. Γερμανού και της Ρήγα Φεραίου, το οποίο είναι “τυφλό” και δεν έχει πρόσβαση από ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

Εκεί πρέπει να δοθεί λύση πριν ολοκληρωθεί το έργο και αρχίσουν τα μερεμέτια και το ράβε – ξήλωνε..

Όσον αφορά το σύνολο του έργου, ας  τελειώσει με το καλό και στην πράξη θα φανεί η λειτουργικότητά του και εάν απαντάει στις ανάγκες των πέριξ κατοίκων.