Ο δήμος διοργάνωσε τη γιορτή φωταγώγησης των εορταστικών  διακοσμητικών στην πλατεία Παναγίας Ελεούσας, μέσα σε τσουχτερό Χριστουγεννιάτικο κρύο…

Εχθές το απόγευμα, Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, ο δήμος διοργάνωσε τη γιορτή φωταγώγησης των εορταστικών  διακοσμητικών στην πλατεία Παναγίας Ελεούσας, παρουσία δεκάδων συμπολιτών μας.

Το τσουχτερό κρύο δεν επέτρεψε σε περισσότερους συμπολίτες μας να πάρουν μέρος στη γιορτή που ετοίμασε ο δήμος με τη συμμετοχή του Συλλόγου Ποντίων και της φιλαρμονικής του.

Προσφέρθηκαν ζεστή σοκολάτα, κρασί και λιχουδιές, ενώ όπως ανακοινώθηκε επρόκειτο να δοθεί σε όλους ένα μικρό έλατο σε γλαστράκι.

Αμέσως μετά το άναμμα του δένδρου, που ήταν το ομορφότερο και πλέον επίκαιρο διακοσμητικό της πλατείας, της άμαξας κλπ., ο ουρανός έλαμψε από φωτοβολίδες και βεγγαλικά.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των διοργανωτών όμως, ο καιρός ήταν  απειλητικός και δεν υπήρξε πέρα των φωτογραφήσεων κυρίως των παιδιών στην πλατεία, κάτι που να κρατούσε τον κόσμο για να χαρεί με άνεση τα τεκταινόμενα.

Βεβαίως εκείνο που σχολιάστηκε ήταν ο ξύλινος φράχτης που τοποθετήθηκε στην πλατεία, τον οποίον ακόμα και τα πιτσιρίκια εκτός των μεγαλύτερων, πήδαγαν για να μετακινηθούν, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες εργαζομένων του δήμου να τους καθοδηγούν σε κενά που υπήρχαν σε αυτόν, για είσοδο – έξοδο.