Ο Σύλλογος Ποντίων Αγ. Βαρβάρας “Φάρος” στη Νάξο

«Άρωμα Πόντου στη Νάξο» 

Στο όμορφο νησί της Νάξου ταξίδεψε ο Σύλλογος Ποντίων Αγ.Βαρβάρας «Ο ΦΑΡΟΣ» το Δεκαπενταύγουστο και συμμετείχε στην εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμαριώνα, σ’ένα ημιορεινό παραδοσιακό χωριό στο κέντρο της Νάξου, στους πρόποδες του βουνού Ράχη σε υψόμετρο 300 μέτρων.

Κάτω από ένα τεράστιο πλάτανο με εκατοντάδες καλεσμένους ο Σύλλογος μέσα από μια Μουσικοαφηγηματική Διαδρομή παρουσίασε Χορούς και Δρώμενα της Αλησμόνητης Πατρίδας του Πόντου κερδίζοντας το δυνατό χειροκρότημα, το θαυμασμό και πολλά συγχαρητήρια από τους παρευρισκόμενους. Ο Δήμαρχος Νάξου κ.Μ. Μαργαρίτης ανέφερε ότι ήταν ένα “υπερθέαμα”

Η 36μελή αποστολή του Συλλόγου απόλαυσε ένα αξέχαστο 3ήμερο στη Νάξο με πολύ χορό, κέφι, όμορφη νυχτερινή ζωή, επισκέψεις σε Αξιοθέατα και Παραλίες και περπάτημα στα γραφικά σοκάκια του νησιού.Μάλιστα στην παραλία Αγιασσού με τα κρυστάλλινα νερά και κάτω από τον έναστρο ουρανό άναψαν φωτιά και με τη λύρα και το νταούλι ξεσήκωσαν τον κόσμο.

Ευχαριστούμε από καρδιάς για την πρόσκληση και τη ζεστή νησιώτικη φιλοξενία.
Ιδιαίτερα την κ.Μαίρη Ταλαδιανού και τον κ.Μανώλη Σέρβο, για την πρωτοβουλία τους και τη σημαντική συμβολή τους για να φτάσει ο Σύλλογος στη Νάξο

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΟΦΙΑ ΣΑΒΒΙΔΟΥ