Γρηγόρης Γουρδομιχάλης: “Συγκινητική χειρονομία από την οικογένεια του Γιώργου Τράγκα, προς ΔΙΚΕΠΑΖ”


Συγκινητική χειρονομία από την οικογένεια του Γιώργου Τράγκα!

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΠΕΣΥΔΑΠ (Περιβαλλοντικού Συνδεσμου Δήμων περιοχής Αθήνας – Πειραιά) αισθανόμαστε συγκινημένοι και υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε δημόσια την οικογένεια και τους οικείους του δημοσιογράφου και επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθερων Ανθρώπων, Γιώργου Τράγκα, για την εμπιστοσύνη και την βοήθεια που θέλησαν να παράσχουν στο έργο μας, ακόμα και αυτές τις στιγμές της απώλειας και του πιο μεγάλου πόνου τους.

Η δημόσια επιθυμία και παρότρυνση της οικογένειας για δωρεές στο ΔΙΚΕΠΑΖ, αντί στεφάνων, αποτελεί για όλους εμάς σημαντική αναγνώριση, για την οποία θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να ανταποκριθούμε.

Θεωρούμε τιμή μας που οι άνθρωποι του Γιώργου Τράγκα, μέσα στην ιδιωτικότητα της θλίψης τους, επέλεξαν το ΔΙΚΕΠΑΖ για να γνέψουν και να αποχαιρετίσουν τον λατρεμένο τους ταξιδιώτη.

Και λυπούμαστε που στα τόσα χρόνια δουλειάς και λειτουργίας μας, δεν μπορέσαμε ή δεν είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε όσες φορές θα θέλαμε με τον Γιώργο Τράγκα στη προσπάθεια βελτίωσης της ζωής των αδέσποτων ζώων.

Αν και τώρα πια όλα αυτά χάνουνε μέρος της σημασίας τους μπροστά στην απώλεια του, εκφραζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

*H εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16/12 στις 13.00 μ.μ, στην Παναγία Ελευθερώτρια Κηφισιάς.

*Η κατάθεση των χρημάτων στο ΔΙΚΕΠΑΖ γίνεται σε λογαριασμό της ATTICA BANK, GR-390.160.363.000.000.008.491.3910.

*Παραθέτουμε το σχετικό δελτίο τύπου του Κ.ΕΛ.ΑΝ

“Δελτίο Τύπου Τετάρτη 15-12- 2021

H εξόδιος ακολουθία του δημοσιογράφου και επικεφαλής του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, Γιώργου Τράγκα, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16/12 στις 13.00 μ.μ, στην Παναγία Ελευθερώτρια Κηφησιάς. Θα ακολουθήσει η ταφή του στο Δημοτικό κοιμητήριο Κηφησιάς.
Ο Γιώργος Τράγκας έδειχνε μεγάλη ευαισθησία απέναντι στον Άνθρωπο και τα παιδιά και έτρεφε μεγάλη αγάπη για τα ζώα.
Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί δωρεά στην Κιβωτό του Κόσμου (Εκπρόσωπος της Κιβωτού θα βρίσκεται έξω από την Εκκλησία) και στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ (Καταφύγιο Αδεσποτων Ζώων).
Η κατάθεση των χρημάτων για το Καταφύγιο Ζώων γίνεται σε λογαριασμό της ATTICA BANK GR-390.160.363.000.000.008.491.3910.

Από το Γραφείο Τύπου Κ.ΕΛ.ΑΝ”

Γρηγόρης Γουρδομιχάλης