Σοβαρότερος από τις πρώτες εκτιμήσεις ο τραυματισμός συμπολίτη μας, που έπεσε σε απότομη ράμπα πεζοδρομίου του δήμου

Σοβαρότερη από την αρχική εκτίμηση, είναι η κατάσταση του ποδιού του συμπολίτη μας, ο οποίος “γκρεμοτσακίστηκε” στην απότομη ράμπα που υπάρχει στο πεζοδρόμιο Ανδρέου Δημητρίου και Ελ. Βενιζέλου, με αποτέλεσμα να σπάσει το καλάμι του δεξιού ποδιού του, να υποβληθεί σε πολύωρο χειρουργείο και να υποφέρει δύο εβδομάδες τώρα, έχοντας μέλλον στο μαρτύριό του φυσικά.

Επιπλέον μία πληγή στο σημείο του κτυπήματος δεν ικανοποιεί τους γιατρούς και τους ανησυχεί η μη βελτίωση του τραύματος, όπως μας είπαν οι οικείοι του, οι οποίοι τον πήγαν εχθές στο νοσοκομείο για αλλαγή.

Πληροφορηθήκαμε επίσης πως κανένας από το δήμο δεν επικοινώνησε με την οικογένεια του τραυματία να ρωτήσει έστω για την κατάσταση της υγείας του, παρ  ότι ο τραυματισμός προκλήθηκε σε πεζοδρόμιο του δήμου, για την κατάσταση των οποίων υπεύθυνος είναι αυτός, ακόμα κι αν κατασκευάστηκε από άλλον και το συγκεκριμένο σημείο είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού από τη δημαρχία.

Ο συμπολίτης μας είναι αποφασισμένος να κινηθεί νομικά κατά του δήμου και πιθανότατα κατά της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ.

Πάντως επειδή το σημείο είναι πολύ επικίνδυνο, ο δήμος οφείλει να ξεκινήσει τη διαδικασία ανακατασκευής του ο ίδιος ή η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ που το κατασκεύασε το 2017, για την ασφάλεια των πεζών.

Υπενθυμίζουμε πως τότε η εφημερίδα μας είχε γράψει για την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου σημείου.