Ότι και να συμβαίνει σε αυτήν την πόλη, πρέπει να το θεωρούμε φυσιολογικό…

Αυτή η πόλη που ζούμε, δεν πρέπει να μας ξαφνιάζει πλέον για τίποτα.

Ότι και να συμβαίνει πρέπει να το θεωρούμε φυσιολογικό, αλλιώς ας πάμε σε κανένα ψυχιατρείο, από τα κοντινά που έχουμε, με τη βεβαιότητα πως η λογική εκεί μέσα, σαφώς είναι ανώτερη από όλων εμάς, που κυκλοφορούμε ελεύθεροι σε αυτόν το δήμο και από όσα συμβαίνουν…

Το διήμερο που μας πέρασε, εξ αιτίας του πανηγυριού και του κλεισίματος της κεντρικής μας λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου, όλοι οι υπόλοιποι δρόμοι είχαν επιβαρυνθεί απελπιστικά.

Ο κεντρικός δρόμος που εκ των πραγμάτων φορτώθηκε το μεγαλύτερο μέρος της κυκλοφοριακής κίνησης και βάρους ήταν η Μεγάλου Αλεξάνδρου και αυτή με μεγάλα προβλήματα και καθυστερήσεις από την Παρασκευή, παραμονή της εορτής της Αγίας Βαρβάρας.

Σαν να μην έφτανε αυτό, από το πρωί εχθές Σάββατο, ανήμερα της γιορτής και της κορύφωσης του πανηγυριού, εμφανίστηκε και έκανε εργασίες στο οδόστρωμά της, ακριβώς στη “διχάλα” στα φανάρια Χανίων και Μεγάλου Αλεξάνδρου,  εταιρεία Φυσικού Αερίου.

Η λωρίδα από Χανίων προς Μεγ. Αλεξάνδρου έκλεισε και τα οχήματα έκαναν ελιγμούς για να πάνε οι οδηγοί στους προορισμούς τους.

Εάν η εταιρεία ήρθε χωρίς ειδοποίηση, σταμάτησε την κυκλοφορία επί ώρες σαν να μη συνέβαινε τίποτα, αναρωτιόμαστε για το δήμο που δεν την έδιωξε, αμέσως.

Εάν η εταιρεία ήρθε με άδεια του δήμου, ανήμερα της Αγίας Βαρβάρας και δημιούργησε αυτήν την κατάσταση, αυτό μας ξεπερνάει και δεν το σχολιάζουμε…