Κινητοποίηση στην είσοδο του Νοσοκομείου Αγία Βαρβάρα, από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Δυτικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εδώ και καιρό, έχει θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα το ζήτημα της υπεράσπισης του δημόσιου συστήματος υγείας. Μέσα από δεκάδες δράσεις και παρεμβάσεις ανέδειξε το οριακό σημείο στο βρίσκονται σήμερα οι υγειονομικές δομές της Δυτικής Αθήνας που παραμένουν υποστελεχωμένες, χωρίς τα αναγκαία μέσα για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στο ρόλο τους.

Σήμερα η κατάσταση παραμένει δραματική με την πανδημία να βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη ως αποτέλεσμα των μέχρι σήμερα εγκληματικών χειρισμών της κυβέρνησης και όχι γιατί η πανδημία -όπως ισχυρίζεται ο πρωθυπουργός- είναι “πανδημία ανεμβολίαστων” μεταθέτοντας για άλλη μια φορά την αποκλειστική ευθύνη στους πολίτες. Η κοινωνία παραμένει απροστάτευτη με την χώρα να θρηνεί καθημερινά δεκάδες έως εκατοντάδες θύματα και η κυβέρνηση αδιαφορεί.

Για όλους αυτούς τους λόγους, την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου και ώρα 8 π.μ. η ΝΕ Δυτικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί σε μια συμβολική κινητοποίηση στην είσοδο του ΓΝΔΑ “Η Αγία Βαρβάρα” για να απαιτήσουμε την ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του νοσοκομείου που θα μπορούσε να αποσυμφορήσει σημαντικά τις υπόλοιπες δομές υγείας της περιοχής.

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση δεν μπορούμε να μένουμε παρατηρητές!

Απαιτούμε άμεση και ουσιαστική ενίσχυση του ΕΣΥ με μόνιμο προσωπικό, μέσα και εξοπλισμό!

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ “Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ”!


ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία
Νομαρχιακή Επιτροπή Δυτικής Αθήνας
Διεύθυνση: Σοφοκλέους 7, Περιστέρι, Τ.Κ. 12134
Τηλέφωνο: 2105757930
E-mail: syrizaditikiathina@gmail.com