Πάρκαρε το αμάξι του  επάνω στο πεζοδρόμιο, “πετώντας” τους πεζούς στο δρόμο…

Γράφαμε τις προάλλες πως ορισμένοι ιδιοκτήτες οχημάτων επιβατικών και μικρών φορτηγών ανεβάζουν τις δύο ρόδες των αυτοκινήτων τους επάνω στο πριν λίγες εβδομάδες πλακοστρωμένο πεζοδρόμιο της Ρήγα Φεραίου.

Παρατηρήσαμε πως τα δύο οχήματα που είχαμε δημοσιεύσει φωτογραφίες τους, οι οδηγοί τους πλέον δεν ανεβάζουν τις ρόδες στο πεζοδρόμιο, ίσως να είναι σύμπτωση, πάντως δεν τα ανεβάζουν.

Πάντως εχθές άλλος οδηγός ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο ανέβασε ολόκληρο το αμάξι του  επάνω στο συγκεκριμένο πεζοδρόμιο, “πετώντας” τους πεζούς στο δρόμο.

Μάλιστα το είχε ακριβώς στο σημείο της ράμπας που εξυπηρετεί ΑμεΑ και συμπολίτες μας με καροτσάκια.

Το αμάξι ήταν στο πεζοδρόμιο από το πρωί έως το βραδάκι, που το είδαμε για τελευταία φορά και δεν γνωρίζουμε εάν διανυκτέρευσε κι όλας.

Το προκλητικό της ιστορίας είναι πως ο δρόμος είναι σχεδόν άδειος και υπήρχαν θέσεις να το παρκάρει κανονικά στην άκρη του δρόμου.

Αναρωτιόμαστε όμως: “Κανένας από το δήμο δεν το είδε, τόσες ώρες επάνω στο πεζοδρόμιο, να καλέσει την Τροχαία. Μα κανένας”;;;

………………………………….

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!