Η συμπολίτισσά μας ζητάει να αντικατασταθεί άπατος κάδος με έναν άλλον, έστω και χωρίς ζωγραφιές λουλουδιών και πεταλούδων…

Γράφαμε πριν λίγες ημέρες σχετικά με τους κάδους απορριμμάτων στην πόλη μας, οι οποίοι άλλοι δεν έχουν καπάκια ή δεν λειτουργούν τα συστήματα ανοίγματος των καπακιών με το πόδι σε μεγάλο αριθμό από αυτούς ή άλλων που είναι σε άθλια κατάσταση.

Αναγνώστρια της εφημερίδας μας επικοινώνησε μαζί μας και μας ζήτησε να περάσουμε από την οδό Βύρωνος να δούμε και κάδο χωρίς πάτο.

Όντως πήγαμε και είδαμε τον κάδο της φωτογραφίας μας με σαπισμένο και ανοιγμένο τον πάτο του, με αποτέλεσμα ότι ρίχνουν οι κάτοικοι σε αυτόν να βρίσκονται κατευθείαν στο δρόμο.

Η συμπολίτισσά μας ζητάει να αντικατασταθεί ο κάδος με έναν άλλον, έστω και χωρίς ζωγραφιές λουλουδιών και πεταλούδων, αρκεί να μην είναι άπατος και να έχει καπάκι και να λειτουργεί το σύστημα ανοίγματός του…

 

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!