Βραδιά θερινού σινεμά για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Βραδιά θερινού σινεμά για την ενίσχυση
του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμων Αγ. Βαρβάρας και Κορυδαλλού

Μία όμορφη βραδιά θερινού σινεμά στην Αγία Βαρβάρα, με προβολή ταινιών μικρού μήκους από τους σπουδαστές της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης του Δήμου, έλαβε χώρα την Τρίτη 14 Ιουλίου 2015 στο «Σινέ Πάνθεον».

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου των Δήμων Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού, οι πολίτες προσέφεραν συσκευασίες με τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία και θα διατεθούν σε δικαιούχους των κοινωνικών δομών.

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας, ο Όμιλος Unesco για τον Πολιτισμό της Ειρήνης & τα στελέχη της Τράπεζας Χρόνου που συμμετείχαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης ευχαριστούν θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή πραγματοποίησή της, καθώς και τους πολίτες που ενίσχυσαν με τρόφιμα, αντί εισιτηρίου, το Κοινωνικό Παντοπωλείο των Δήμων Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού.

Ο πολιτισμός και οι φορείς του έχουν πάντα ουσιαστικό ρόλο στο έργο των κοινωνικών δομών για εδραίωση της κοινωνικής αλληλεγγύης, ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και έμπρακτη στήριξη των πολιτών σε περιόδους οικονομικής δυσπραγίας.

Τράπεζα Χρόνου Δήμων Αγίας Βαρβάρας & Κορυδαλλού