Διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύσταση Κοινωνικής Σύμπραξης με συντονιστή Εταίρο τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ), για την υλοποίηση του Επισιτιστικού Προγράμματος Δυτικής Αθήνας

Η Αυτοδιοίκηση της Δυτικής Αθήνας,  έχοντας σταθερή πορεία και δέσμευση,  για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής  των  κατοίκων  της περιοχής μας , σε συνεργασία με  φορείς που έχουν μακρά πορεία και έργο κοινωνικής αλληλεγγύης, αποφάσισαν τη σύσταση Κοινωνικής Σύμπραξης με συντονιστή εταίρο τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ).

Στη Σύμπραξη που ονομάζεται «Διαδημοτική Σύμπραξη Επισιτιστικής Βοήθειας Δυτικής Αθήνας (ΔΙΑ.Σ.Ε.Β.Δ.Α.)», συμμετέχουν: Ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας, οι Δήμοι Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Αιγάλεω, Ιλίου, Περιστερίου, Πετρούπολης και Χαϊδαρίου, η  Περιφέρεια Αττικής,  η   Αρχιεπισκοπή Αθηνών  και οι Ι. Μ:  Ιλίου  Αχαρνών και Πετρουπόλεως, Νικαίας και Περιστερίου.

Η Σύμπραξη σκοπό έχει, να  υλοποιήσει στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα Περιφέρειας Αττικής τις δράσεις του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Για το λόγο αυτό με ανοιχτή πρόσκληση, η  Σύμπραξη

καλεί τους δυνητικά ωφελούμενους,  κατοίκους της Δυτικής Αθήνας,

από 15 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου 2015

οι οποίοι έχουν πραγματικό εισόδημα :

  • 3.000 € ετησίως για μεμονωμένο άτομο
  • 4.500 € ετησίως για το ζευγάρι
  • Προσαυξανόμενο κατά 1.500 € για κάθε ενήλικο εξαρτώμενο μέλος της οικογένειας και 900 € ετησίως για κάθε ανήλικο εξαρτώμενο μέλος της οικογένειας.

 

να καταγραφούν στην ιστοσελίδα στην ιστοσελίδα:  https://www.idika.org.gr/teba/ χρησιμοποιώντας τον κωδικό TAXIS ή να απευθυνθούν στο Δήμο τους (Αγία Βαρβάρα, Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό, Αιγάλεω, Ίλιον, Περιστέρι, Πετρούπολη, Χαϊδάρι) ή στην Ιερά Μητρόπολη της Περιοχής τους (Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως, Περιστερίου και Νικαίας) έχοντας μαζί τους τα εξής προσωπικά στοιχεία :

ΑΦΜ,

ΑΜΚΑ,

Ταυτότητα ή  Διαβατήριο

Εκκαθαριστικά Ε1 και Ε9 του οικονομικού έτους 2015 (χρήση 2014).

Περισσότερες πληροφορίες:

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΑΣΔΑ)

Δ/νση: Εθνικής Αντιστάσεως 65, Περιστέρι, Αρμόδιος Παρασκευά Αναστασία, Αλεβίζος Παναγιώτης

Ημέρες: Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες: 09:00π.μ – 14:00μ.μ

Αρμόδιος:  Μπουρίτης Γεώργιος, Παρασκευά Αναστασία, Αλεβίζος Παναγιώτης

Τηλέφωνο: 210 5745826

Δ/νση: Εθνικής Αντιστάσεως 65, Περιστέρι

Δικτυακός τόπος: home.asda.gr/Episitistiko.html.