Μήπως ο κ. Φράγκου οφείλει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα;

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στην πλειοψηφία των συμπολιτών μας, που έπεσε στα χέρια τους αυτές τις ημέρες το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας “δικαιοσύνη” με το εξώφυλλό της, στο οποίο απεικονίζει τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας συν εκείνους του συνδυασμού του κ. Θεόδωρου Βασιλάκου και τον κ. Μιχάλη Φράγκου υποστηρίζοντας πως “Αυτοί είναι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που Διαμορφώνουν Ισχυρή πλειοψηφία και με τις αποφάσεις τους, οδηγούν την πόλη, με επικεφαλής τον δήμαρχο Λάμπρο Μίχο στην ανάπτυξη”.

Βεβαίως οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του κ. Μίχου, αυτοδικαίως συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν την “πλειοψηφία”, όπως επίσης και οι Σύμβουλοι της παράταξης του Αντιδημάρχου πλέον κ. Βασιλάκου, οι οποίοι σπανίως ή καθόλου δεν διαφωνούν με τις προτάσεις της Δημοτικής Αρχής.

Αλλά η φωτογραφία του κ. Μιχάλη Φράγκου και η “προσάρτησή” του στην “ισχυρή πλειοψηφία”, από που, πότε και πως δίνει την ευκολία για τέτοιον  χαρακτηρισμό;

Μήπως ο κ. Φράγκου οφείλει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα;

Με την ευκαιρία ρωτάμε, οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι της πόλης μας, δεν θέλουν την ανάπτυξη στην πόλη μας;;;

 

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!