Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανακοίνωση του δήμου για την πρόθεσή του να δημιουργήσει Μικτή Χορωδία, η οποία υπάρχει όμως…

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανακοίνωση του δήμου για την πρόθεσή του να δημιουργήσει Μικτή Χορωδία.

Συμπολίτες μας και αναγνώστες μας, με αναρτήσεις τους και σχόλια τους, υπενθυμίζουν πως ήδη υπάρχει ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, από το 2004, η οποία λόγω της πανδημίας διέκοψε τις δραστηριότητες της, όπως τόσοι άλλοι φορείς.

Δεκάδες είναι επίσης οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν εχθές, μετά το σχετικό δημοσίευμά μας και τα σχόλια “δίνουν και παίρνουν”.

Παρακάτω δημοσιεύουμε ανάρτηση της κ. Άννας Γούναρη και σχόλιο του μέλους της χορωδίας κ. Γιώτας Χατζηαναστασίου:

Η κ. Γούναρη:

“Μια μικρή υπενθύμιση σε όσους έχουν κοντή μνήμη. Στη φωτογραφία η μικτή χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αγίας Βαρβάρας στη 2η μουσική συνάντηση των δημοτικών ωδείων που διοργάνωσε ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας το 2007. Η χορωδία συμμετείχε ήδη από τριετίας σε εκδηλώσεις εντός και εκτός της πόλης. Ο καθηγητής κ. Πιοτόπουλος πάντα αρωγός με τη διδασκαλία και την παρουσία του δίπλα στα μέλη. Η πανδημία πιθανόν ήταν η αιτία αναστολής της λειτουργίας της”.

 

Η κ. Χατζηαναστασίου:

Η παραπάνω φωτογραφία είναι από το αφιέρωμα στην Ευρωπαϊκή ημέρα Μουσικής, 28 Ιουνίου 2012, στο Κέντρο λόγου και Τέχνης.

Οι φωτογραφίες ατέλειωτες. Οι αντιδράσεις μεγάλες. Μέλη της υπάρχουσας Χορωδίας έξω φρενών.