Συνεχίζεται το πρόγραμμα ανακύκλωσης της Περιφέρειας GREEN CITY, στην πόλη μας

Συνεχίζει να έρχεται στην πόλη μας, δύο φορές την εβδομάδα το όχημα της Περιφέρειας που δέχεται αντικείμενα για ανακύκλωση δίνοντας μάλιστα και κουπόνια για δώρα μεγάλων καταστημάτων.

Το ειδικό φορτηγό με το οποίο πραγματοποιείται η διαλογή των  ανακυκλώσιμων υλικών  σταθμεύει στην πόλη μας, 2 φορές την εβδομάδα (Δευτέρα και Παρασκευή),  συλλέγοντας ξεχωριστά τα εξής υλικά:

Χαρτί/ Χαρτόνι

Πλαστικά

Αλουμίνιο

Ανοξείδωτα αντικείμενα

Μεταλλικά αντικείμενα

Γυαλί

Βρώσιμα έλαια

Ρούχα (ένδυση/υπόδηση)

Υφάσματα

Kάθε Δευτέρα και Παρασκευή 

Δημαρχείο (Πλατεία Αγίας Ελεούσας)

Πλατεία Προφήτη Ηλία

Πλατεία Μακρυγιάννη (ΚΕΦΑ)

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται μέσω της mobile εφαρμογής THE GREEN CITY για τα σημεία στα οποία θα λειτουργούν τα Κινητά Πράσινα Σημεία και προσκομίζουν διαχωρισμένα ανακυκλώσιμα υλικά. Με αυτόν τον τρόπο τους δίνεται η δυνατότητα να ανακυκλώνουν υλικά πολλών κατηγοριών και να επιβραβεύονται.

Ο τύπος και το βάρος των υλικών που προσκομίζονται προς ανακύκλωση, μετατρέπονται σε πόντους και οι πολίτες κερδίζουν οφέλη µέσω των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του προγράμματος, οι οποίες παρουσιάζονται στην mobile εφαρμογή THE GREEN CITY.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.thegreencity.gr  ή καλέστε στο τηλ.: 210 9215000