Ο Δήμος δεν ανταποκρίνεται σε εκκλήσεις συνδημοτών μας, καταγγέλλει η π. Αντιδήμαρχος κ. Σοφία Κοσμίδου

Γράφαμε πριν λίγες εβδομάδες πως εκτός από την έντονη δυσοσμία στην κάτω Αγία Βαρβάρα, έχουν κάνει την εμφάνισή τους κοπάδια ποντικών και αρουραίων που σουλατσάρουν στους δρόμους και ζητούσαμε από το δήμο να παρέμβει.

Ο μήνας πέρασε αλλά τα ευμεγέθη τρωκτικά, συνεχίζουν τις βόλτες τους ανενόχλητα, με το δήμο να μην ανταποκρίνεται σε καλέσματα και εκκλήσεις συνδημοτών μας, όπως μας κατήγγειλε η π. Αντιδήμαρχος της πόλης μας κ. Σοφία Κοσμίδου.

Υπάρχουν μας είπε στα πεζοδρόμια της οδού Σάμου τρύπες, από τις οποίες μπαινοβγαίνουν αρουραίοι που έχουν προφανώς τις φωλιές τους εκεί.

Μας έδειξε μάλιστα και φωτογραφία την στιγμή που ένα τέτοιο τρωκτικό επιστρέφει στη φωλιά του από μία τέτοια τρύπα (πλαϊνή φωτογραφία).

“Έχω ενημερώσει το δήμο εδώ και ένα μήνα να έρθει να ρίξει λίγο τσιμέντο και να καλύψει τις τρύπες, απαλλάσσοντας τη γειτονιά από τα ποντίκια.

Δυστυχώς ένα μήνα αργότερα, δε έχει εμφανιστεί κανένας να κλείσει τις τρύπες αυτές.

Φανταστείτε όταν συμπεριφέρονται έτσι σε μία πρώην Αντιδήμαρχο,  που τέλος πάντων έχει περάσει από θέσεις ευθύνης του δήμου και συνεχίζει να ενδιαφέρεται για το δημόσιο καλό, πως αντιμετωπίζουν τους συνδημότες μας.

Λυπάμαι ειλικρινά για τη στάση του δήμου σε αυτό το θέμα που είναι ζήτημα δημόσιας υγείας” κατέληξε η κ. Κοσμίδου…