Κλαδεύτηκε ο τεράστιος ευκάλυπτος στην είσοδο του Νοσοκομείου

Γράφαμε προ εβδομάδων πως εξ΄ αιτίας ενός υψηλού ευκαλύπτου που έπεσε στον μαντρότοιχο του Νοσοκομείου, στις αρχές Σεπτέμβριου, υπήρξαν ανησυχίες σε συμπολίτες μας, οι οποίοι τυγχάνει να κατοικούν πλησίον τέτοιων υψηλών δένδρων και μας είχαν στείλει φωτογραφίες τις οποίες δημοσιεύσαμε σε σχετικό άρθρο μας.

Περίοπτη θέση στα δένδρα που έπρεπε να κλαδευτούν και γράφαμε σχετικά,  ήταν και ο τεράστιος ευκάλυπτος στο πεζοδρόμιο στην είσοδο του Νοσοκομείου.

Εχθές λοιπόν πολυμελές συνεργείο εργαζομένων στο δήμο, με ειδικό ανυψωτικό επί ένα εξάωρο περίπου έδωσαν πραγματική μάχη για να κλαδέψουν το συγκεκριμένο δένδρο.

Απίστευτες οι ποσότητες των κλαδιών που κόπηκαν, μεγάλα σαν δένδρα, και χρειάστηκαν πολλά δρομολόγια με το φορτηγό του δήμου για να απομακρυνθούν από το σημείο.

Δένδρα τέτοιου μεγέθους που προκαλούν ανησυχία σε συμπολίτες μας και τυγχάνει να είναι τα περισσότερα λεύκες, υπάρχουν στην οδό Εύξεινου Πόντου, Ραιδεστού, Απ. Παύλου,  Σίφνου, Μαρίνου Αντύπα κ.α. Ορισμένα από αυτά μέσα ή σε δρόμους που υπάρχουν σχολεία.

Η υπηρεσία Πρασίνου και Κήπων, ας δώσει προτεραιότητα σε αυτό το ζήτημα το οποίο είναι πολύ σοβαρό.