Καλή η ΑΠΕ, αλλά δεν μπορεί να σκοράρει – Ήττα 1 – 0 από Νέα Ιωνία εκτός έδρας

Στο ίδιο έργο θεατές βρέθηκαν οι φίλοι που συνόδευσαν την ομάδα της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, στο εκτός έδρας παιχνίδι της στο γήπεδο της  Νέας Ιωνίας με την ομώνυμη ομάδα, σήμερα το απόγευμα για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Η ΑΠΕ καλύτερη στα πρώτα 30΄του πρώτου ημιχρόνου, να χάνει δύο κλασικές ευκαιρίες και από το πουθενά και με λάθος έξοδο του τερματοφύλακά μας οι γηπεδούχοι να πετυχαίνουν γκολ, το οποίο έκρινε τον αγώνα τελικά.

Σαν να μην έφτανε αυτό στο 70΄αποβλήθηκε με  κόκκινη κάρτα ο Μπίκος.

Παρ΄ ότι  όμως η ΑΠΕ έπαιζε με παίκτη λιγότερο, έως τη λήξη του αγώνα είχε την υπεροχή και τις πρωτοβουλίες με αποκορύφωμα στο 85΄ να χάνει μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Σημειώνουμε πως σε όλους τους έως σήμερα αγώνες, παίκτης της ομάδας μας έχει δεχτεί κόκκινη κάρτα ενώ ακόμα δεν έχουμε σκοράρει, πράγμα που επισημαίναμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας.

Τελικό σκορ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ 1 – 0.

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Μπάκας Αλ., Τζώρτζης (46΄ Μαθιούδης), Κουτσαγγελής (60΄ Μπάκας Π.), Μπίκος, Κυβέλος (75΄ Παναγιωτίδης), Γολίδης (60΄ Τσαγκάρης), Πατσατζόγλου, Παναγιωτόπουλος, Γιαννόπουλος, Κατσικανταής (78΄ Παυλάκος)

Την επόμενη Κυριακή η ομάδα μας φιλοξενεί την ομάδα των Πετραλώνων, η οποία επίσης έχει τρεις ήττες σε τρία παιχνίδια και όπως η ΑΠΕ, μηδέν βαθμούς.