Σχετικά με τα ακίνητα της Κ. Παλαμά που είχαν επιλεγεί για δημοτικό πάρκινγκ

Η οδός Κωστή Παλαμά είναι ο δρόμος πίσω από τη δημαρχία και όταν ακόμα ήταν στα σχέδια η κατασκευή του σταθμού ΜΕΤΡΟ στην πλατεία Παναγίας Ελεούσας, είχε ανακοινωθεί πως από τη Βενιζέλου έως την οδό Πλατή, επρόκειτο να απαλλοτριωθούν όλα τα ακίνητα πίσω από το δημοτικό κατάστημα για να κατασκευαστεί πάρκινγκ για τις ανάγκες των κατοίκων.

Αργότερα η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ άλλαξε σχέδια και δεν προχώρησε την κατασκευή του, με αποτέλεσμα όσα ακίνητα επρόκειτο να αγοραστούν και  είχαν δεσμευτεί να απελευθερωθούν ή να δικαιωθούν οι ιδιοκτήτες τους όταν προσέφυγαν στα δικαστήρια και να μείνουν ελεύθερα.

Μεταξύ αυτών είναι και ο γωνιακός χώρος, στον οποίο παλαιότερα λειτουργούσε πρατήριο καυσίμων και πολύ πριν το καλοκαιρινό ΣΙΝΕ ΟΝΕΙΡΟ…

Ο Δήμος σκέπτεται να κάνει προσφορά αγοράς στον ιδιοκτήτη του ή θα παραμένει το κεντρικότατο αυτό σημείο μέσα στα χώματα.

Θα μπορούσε να τον ενοικιάσει πάντως εφ΄ όσον συμφωνεί και ο ιδιοκτήτης του και να τον μεταμορφώσει για κοινωφελή χρήση…

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!