Η “ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ”: “Αθλητισμός υπό εξαφάνιση στην πόλη μας…”

Μετωπική επίθεση στο δήμαρχο κ. Μίχο, ασκεί η παράταξη του π. Δήμαρχου κ. Γιώργου Καπλάνη, στα θέματα του αθλητισμού της πόλης μας και των υποδομών της, με σημερινή ανακοίνωσή της.

Σε αυτήν κάνει αναφορά για κακή διαχείριση, όπως επίσης και για την “Προίκα” των 600.000 ευρώ που του παρέδωσε για την αναβάθμιση των κλειστών γυμναστηρίων και την ολοκλήρωση του ποδοσφαιρικού γηπέδου στα Ριμινίτικα.

Ολοκληρώνοντας την ανακοίνωσή της η παράταξη του κ. Γιώργου Καπλάνη τονίζει:

“Σας επισημαίνουμε ότι δεν έχετε υλοποιήσει ούτε μία από τις δεσμεύσεις σας και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα κάνετε τίποτα. Απλά, διαχειρίζεστε, και μάλιστα με κάκιστο τρόπο, τα έργα που είχαμε προγραμματίσει και ξεκινήσει”.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ “ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΟΛΗΣ”

Αγία Βαρβάρα, 07/10/2021

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ

Η πανδημία κάλυψε για δύο περιόδους τη “γύμνια” και την ανικανότητά σας στον τομέα του Αθλητισμού, όμως, πλέον, οι συμπολίτες μας, αγανακτισμένοι και συνειδητοποιώντας την αδιαφορία σας, αναγκάζονται να απευθυνθούν στους γειτονικούς Δήμους για την άθληση των παιδιών τους.

Περιμέναμε κάποια αντίδραση, όπως έκαναν πολλοί Δήμαρχοι της χώρας στην ανακοίνωση διακοπής των προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού από την πολιτεία, αλλά παραμείνατε εκκωφαντικά “άφωνος”. Μάλλον χάσατε πια τη μαχητικότητά σας ή την εξαντλείτε με απαντήσεις και επικρίσεις στο facebook.

Εμείς, όμως, παραμένουμε στην πόλη μας και οφείλουμε να ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας για την κακή διαχείρισή σας.

Οφείλουμε να τους ενημερώσουμε για τα 600.000 ευρώ! που σας αφήσαμε προίκα. 368.500 ευρώ για την αναβάθμιση των κλειστών γυμναστηρίων, για την ολοκλήρωση των εργασιών στο γήπεδο ποδοσφαίρου (ξέρετε, αυτό στα Ριμινίτικα… που μας το είχατε αφήσει χωράφι σε δικαστικές διαμάχες και το ξανακάναμε γήπεδο) και 230.207,24 ευρώ για την αγορά οργάνων γυμναστικής.

Με ρυθμούς χελώνας φτιάξατε τους διαδρόμους στίβου και αναμένουμε τις εξέδρες.

Όπως αναμένουμε να ξαναμπούν οι μπασκέτες που αφαιρέσατε από όλους τους ανοιχτούς χώρους άθλησης για λόγους ασφαλείας.

Στην περίοδο προετοιμασίας των αθλητικών ομάδων παραμένει κλειστό, λόγω επισκευών, το γυμναστήριο “Ολυμπιονίκη Μαρίας Ελένης Κορδαλή” (Ραιδεστού) και σύντομα θα κλείσει και το γυμναστήριο “Νίκης 2ου Λυκείου” (Σιπύλου), για να επιδιορθωθεί το ξύλινο δάπεδο.

Αδιαφορία για τους συλλόγους, αδιαφορία και για τους αθλούμενους.

Ίσως πρέπει να ανοίξετε για αερισμό, τουλάχιστον, και εκείνη την αίθουσα αεροβικής και ενδυνάμωσης, γιατί… θα μουχλιάσει.

Μόνο στην πόλη μας συμβαίνουν αυτά!

Μετά από τόσους μήνες οφείλατε να τα έχετε όλα έτοιμα.

Επιτέλους, ασχοληθείτε με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Σας υπενθυμίζουμε τα “ΘΑ” σας, το προεκλογικό πρόγραμμά σας για τον αθλητισμό:

“Δύο γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5 στο άλσος Ειρήνης, ανακατασκευή γηπέδου μπάσκετ στην πλατεία Ν. Γενιάς, αθλητικές υποδομές στο άλσος Δόξης, σύγχρονο στεγασμένο κολυμβητήριο με πισίνα 25 μέτρων, κατασκευή γυμναστηρίου βαρέων αθλημάτων”.

Σας επισημαίνουμε ότι δεν έχετε υλοποιήσει ούτε μία από τις δεσμεύσεις σας και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα κάνετε τίποτα. Απλά, διαχειρίζεστε, και μάλιστα με κάκιστο τρόπο, τα έργα που είχαμε προγραμματίσει και ξεκινήσει.