Μάζωξη με πολλούς σκοπούς στην Ένωση Κρητών, το βράδυ του Σαββάτου…


Εχθές βράδυ, Σάββατο 2 Οκτωβρίου, μετά από 2,5 χρόνια, μαζευτήκαμε στην Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας μια παρέα όσων από το ΔΣ μπόρεσαν καθώς και των οικογενειών μας και στενών φίλων.

Σκοπός μας ήταν να ξαναπάρει ζωή η Ένωσή μας.

Κάθε μία από τις κυρίες μας έφτιαξαν ένα φαγητό, ψήσαμε κιόλας, ακούσαμε τα τραγούδια μας και ζωντάνεψε ο σύλλογος.

Σκοπός μας επίσης ήταν να δοκιμάσουμε, αν μπορούμε να δώσουμε χαρά στους ανθρώπους μας, με ασφάλεια. Τελικά, μπορούμε.

Σκοπός μας επίσης ήταν να μαζέψουμε κάποια χρήματα για την λειτουργία της Ένωσης την φετινή χρονιά. Όμως, μας πρόλαβε ο σεισμός στο Ηράκλειο και οι συμπατριώτες μας κάτω στην Κρήτη έχουν πιο μεγάλη ανάγκη τα 200 ευρώ που μαζέψαμε. Θα συνεχίσουμε τις επόμενες ημέρες να καλούμε τον κόσμο, να τους κερνάμε μια τσικουδιά κι ένα μεζέ και να μαζεύουμε χρήματα για την μεγάλη μας αγάπη, την Κρήτη μας.

Πιστεύουμε πως τα αδέρφια μας στο Ηράκλειο, δεν έχουν ανάγκη από λάδι και νερά όπως ανοήτως λένε κάποιοι, αλλά από στέγη προσωρινή, μέχρι να τελειώσει η περίοδος των μετασεισμών. Η στέγαση τους λοιπόν απαιτεί χρήματα και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε.

Κάθε έλεγχος, από τον οποιοδήποτε, το δηλώνουμε εξ αρχής, ο πρόεδρος και το ΔΣ, είναι ευπρόσδεκτος και επιθυμητός, με την παράκληση ότι τα αποτελέσματά του θα δημοσιεύονται για την ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων.

Οι αγώνες δίνονται από τους λαούς, κερδίζονται από τους λαούς και αποτελούν παρακαταθήκη των λαών.

Συνεχίζουμε κι όποιος το επιθυμεί ας επικοινωνήσει μαζί μας…

ΠΡΕΝΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ