ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, Αγιασμός στην ομάδα με αισιοδοξία για καλή πορεία στο πρωτάθλημα

Πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο στα Ριμινίτικα ο αγιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο, της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ.

Στα πηγαδάκια πριν την τελετή, παράγοντες και οπαδοί της ομάδας αντάλλασσαν απόψεις  για την πορεία της ομάδας στο δύσκολο όμιλο που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ, αλλά με την αισιοδοξία πως η ομάδα θα πάει καλά.

Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε εντός του αγωνιστικού χώρου με την παρουσία του δημάρχου κ. Μίχου και στελεχών της διοίκησης του δήμου.

Ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Κώστας Βόσσος, ευχαρίστησε όσους βοηθούν την ομάδα, ο καθένας από την πλευρά και τις δυνατότητές του, ενώ ο δήμαρχος ευχήθηκε καλή πορεία στην ομάδα και υποσχέθηκε πως θα συνεχιστούν τα έργα στο γήπεδο.

Εχθές αναδείχτηκε πάλι ένα χρόνιο πρόβλημα που συμβαίνει στην περιοχή, όταν υπάρχει εκδήλωση της ΑΠΕ. Όλοι οι δρόμοι και ιδιαίτερα η οδός Φλέμινγκ είχε γεμίσει με οχήματα των επισκεπτών και δεν υπήρχε χώρος για τους μόνιμους κατοίκους να παρκάρουν τα οχήματά τους.

Ο Δήμος πρέπει να υλοποιήσει  παλαιότερη δέσμευσή του και να διαμορφώσει το χώρο κάτω από το γήπεδο σε πάρκινγκ.

Αύριο Κυριακή στις 11:00΄ το πρωί η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ υποδέχεται στο γήπεδο στα Ριμινίτικα, την ομάδα του ΧΟΛΑΡΓΟΥ, για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ ΕΠΣΑ.