Εκλογές στο Σύλλογο Γονέων του Α΄ Γυμνασίου της πόλης μας


Αγαπητοί γονείς καλημέρα,

Εν όψει των επερχόμενων εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή στην σπουδαιότητα και την καταλυτική σημασία που ενέχει ο ρόλος του Συλλόγου ως προς την την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής κοινότητας.

Καταρχάς υπενθυμίζουμε ότι η συμμετοχή και η συμβολή όλων των γονέων & κηδεμόνων στην εκλογική διαδικασία αλλά και στην εν γένει δράση και έργο του Συλλόγου είναι απαραίτητη.

Ο ενημερωμένος και ενεργός γονέας είναι ο γονέας που ενδιαφέρεται, συμμετέχει, έχει λόγο και διεκδικεί το καλύτερο για το παιδί του αλλά και για το σύνολο της μαθητικής κοινότητας.

Έχει το δικαίωμα του “εκλέγειν” και του “εκλέγεσθαι” αλλά και την ηθική υποχρέωση να είναι παρών στις εκάστοτε εξελίξεις και ανάγκες που προκύπτουν και αφορούν το σχολείο και τους μαθητές.

Συμμετέχει στις συνελεύσεις που διενεργούνται από το Δ.Σ. του Συλλόγου, καταθέτει τις απόψεις του και λαμβάνει μέρος στον μηχανισμό λήψης αποφάσεων.

Με αυτόν τον τρόπο αναλαμβάνει ενεργό ρόλο και δράση στα σχολικά δρώμενα, επηρεάζει θετικά τις εξελίξεις και συνθήκες της σχολικής κοινότητας και κατά συνέπεια γίνεται αρωγός αυτής.
Με αφορμή λοιπόν τις επερχόμενες εκλογές, παρακαλείσθε όλοι να συμμετάσχετε στις προγραμματισμένες από τον νυν Σύλλογο διαδικασίες προκειμένου αυτές να διεξαχθούν ομαλά και απρόσκοπτα.

Σχετικά με τις ακριβείς ημερομηνίες των προπαρασκευαστικών διαδικασιών, συνελεύσεων αλλά και των εκλογών θα ενημερωθείτε άμεσα.

Για το Δ.Σ.
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων