ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ: “Αυξήθηκε το κόστος της “Τεχνικής υποστήριξης της μηχανογραφικής υποδομής του Δήμου” κατά 624%”

Με δελτίο τύπου η παράταξη του κ. Μιχάλη Γιάγκα, “ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ”, υποστηρίζει πως αυξήθηκε το κόστος της “Τεχνικής υποστήριξης της μηχανογραφικής υποδομής του Δήμου” κατά 624%.

                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                           

30-9-2021

ΚΑΤΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΠΟΣΟΣΤΌ ΤΟΥ 624% !!! ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ «ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ» ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΙΧΟΥ.

Με απ’ ευθείας ανάθεση σε εταιρεία Πληροφορικής, σύμφωνα με απόφαση της αρμόδιας Αντιδημάρχου, το κόστος «τεχνικής υποστήριξης της μηχανογραφικής υποδομής» του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, από τις 3.720 ευρώ για ένα έτος, που ήταν το 2020 και τα προηγούμενα χρόνια, ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ το 2021, στα 27.280 ευρώ για ένα επίσης έτος, σημειώνοντας αύξηση 23.560 ευρώ ή ποσοστό 624%. !!!

Από τις 60 ώρες το χρόνο, που απαιτούνταν μέχρι τώρα για τις εργασίες συντήρησης, οι οποίες μάλιστα δεν καλύπτονταν όλες, με τη νέα απ’ ευθείας ανάθεση παρέχονται 400 ώρες !!! – αύξηση 567%- ενώ η αμοιβή κατά ώρα, από 50 ευρώ ανέβηκε στα 55 ευρώ.

Οφείλει η διοίκηση του δήμου και περιμένουμε, να δώσει πειστικές εξηγήσεις για το λόγο αυτής της ΥΠΕΡΟΓΚΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ. Απ’ όσα γνωρίζουμε ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ στη μηχανογραφική υποδομή του Δήμου τόσο δραματικά που να δικαιολογεί αυτή την ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ αύξηση τη στιγμή μάλιστα που ο κος Μίχος παντού διαλαλεί ότι «δεν έχει μαντίλι να κλάψει».  Θα έχει ενδιαφέρον η απάντηση.

ΥΓ. 1. Έχουμε δηλώσει ότι «κανένας που διαχειρίζεται δημοτικό χρήμα δεν θα μείνει εκτός ελέγχου».

ΥΓ. 2. Η «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» συμμετέχει ενεργά στα δημοτικά πράγματα, ελέγχει, αναδεικνύει και δημοσιοποιεί τα γεγονότα που δεν μπορεί να θέσει στο Δημοτικό συμβούλιο, με τον τρόπο που γίνονται οι συνεδριάσεις.

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!