Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συλλογή ειδών για τους πυρόπληκτους, που οργάνωσε ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συλλογή ειδών για τους πυρόπληκτους, που οργάνωσε ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Αγίας Βαρβάρας.

Κόσμος από τις γειτονιές της πόλης, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα εκφράζοντας την αλληλεγγύη και συμπαράσταση του στους πληγέντες από τις πυρκαγιές που βρέθηκαν με καμένα σπίτια και χωρίς εισόδημα, εξαιτίας της πολιτικής της κυβέρνησης που αφήνει απροστάτευτη την προστασία της ζωής και της περιουσίας του λαού .

Ξεχωριστή θέση ανάμεσα στα είδη που συγκεντρώθηκαν είχαν και τα σχολικά είδη, για τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών στις πληγείσες περιοχές.

Με την κίνηση αυτή δόθηκε μήνυμα ότι αυτή η βοήθεια δεν είναι ούτε ελεημοσύνη ούτε φιλανθρωπία, αλλά είναι η έμπρακτη στήριξη από γυναίκες και άντρες του μόχθου που αντιμετωπίζουν τον ίδιο εχθρό, την πολιτική που αφήνει την κάλυψη των αναγκών μας στο περιθώριο γιατί στο επίκεντρο είναι μόνο το κέρδος των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Ο Σύλλογος Γυναικών παράλληλα ενημέρωνε τα μέλη και τον κόσμο που έδωσαν το παρόν, για την εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου και τις εκλογές του που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου στις 6.30 μ.μ. στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης (Καλαντζάκου 29, Αγία Βαρβάρα).

Εκ του Δ.Σ.
19/9/2021