Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ δεν τα κατάφερε στο τελευταίο φιλικό της – Ο Α.Ο.Χαϊδαρίου μας κέρδισε με σκορ 5 – 0

Το τελευταίο τεστ της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος Α΄ ΕΠΣΑ στο οποίο συμμετέχει η ιστορική ομάδα της πόλης μας, επιφύλαξε απρόσμενο και βαρύ σε βάρος μας σκορ.

Ο Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ με τον οποίο δώσαμε φιλικό αγώνα εχθές Σάββατο απόγευμα στο γήπεδο του γειτονικού δήμου, μας φιλοδώρησε με πέντε τέρματα έναντι κανενός από εμάς.

Το ημίχρονο έληξε με σκορ 4 – 0 και η μοναδική δικαιολογία που υπάρχει ήταν πως χρησιμοποιήθηκαν νεαροί παίκτες στην ενδεκάδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές που έγιναν από τον προπονητή της ομάδας μας και την είσοδο περισσότερων βασικών παικτών, το παιχνίδι ήρθε σε κάποια ισορροπία, αλλά μέχρι εκεί.

Οι παίκτες μας έχασαν ορισμένες ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα για να μειώσουν το σκορ αλλά δεν τα κατάφεραν οι αθλητές μας.

Το τελικό σκορ ανήλθε σε 5 – 0 και ο προβληματισμός είναι μεγάλος. Όμως  η αισιοδοξία και η πίστη είναι εξ΄ ίσου μεγάλες, πως η ομάδα μας θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος που ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Γ.Σ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ.

Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ξεκίνησε με τους: Ξυδιά, Τζώρτζη, Μπίκο, Κυβέλο, Μαθιούδη, Κατσικανταή, Τσαγκάρη, Μαζμανίδη, Γολίδη, Παναγιωτόπουλο, Μπάκα Π.

Έπαιξαν ακόμη οι: Σωτηρίου, Πατσατζόγλου, Σκαπέτης, Παυλάκος, Μπρούσος, Παπαδόπουλος, Τσιαντούλας, Γιαννόπουλος, Παναγιωτίδης.