Παντελής Πρεντάκης: “Καλημέρα Ελλάδα!!! Καλημέρα νέο Έλληνα που σου χάρισαν ελευθερία και συ την έκανες ελευθεριότητα”


Καλημέρα Ελλάδα!!! Καλημέρα νέο Έλληνα που σου χάρισαν ελευθερία και συ την έκανες ελευθεριότητα.

Που σου χάρισαν τη δημοκρατία και εσύ την κάνεις φασισμό, με βιτριόλια, με αρνήσεις, με ξερολισμό, με μηνύσεις, με εξυπνακισμούς, με μπογδάνους και βελόπουλους.

Που σου χάρισαν τις επιστήμες και συ φανατικά υπηρετείς τον σκοταδισμό, την αγραμματοσύνη και τον αυτοεξευτελισμό και την ματαιοδοξία της εικονικής γνώσης του φεισμπουκ, τις κηραλοιφές και τις ιδιοχειρες επιστολές του Ιησού.

Που σου χάρισαν πολιτισμό, μνημεία τέχνης και κειμένων και εσύ τον έκανες μπάτσελορ πάρτυ με τον μεγάλο αδερφό να κρατάει το φανάρι για να βλέπουν κάποιοι θεατράνθρωποι να βιάζουν κορμιά, αξιοπρέπειες και συνειδήσεις.

Που σου χάρισαν ηθική και εσύ προτιμάς τον ψεύτη, τον κλέφτη, τον απατεώνα, τον καιροσκόπο, τον κόλακα, τον φασίστα, γιατί είσαι βλάκας ή ίδιος…

Εσύ τα έχεις πει, προφητικέ φίλε NiVo, μα ίσως πρέπει να επικαιροποιήσεις το τραγούδι σου… “Συγνώμη Ελληνάρα, αν θες ν’ αλλάξω γνώμη, πρέπει κι εσύ να μάθεις ν’ αγαπάς… Πάψε να με παιδεύεις και να με κοροϊδεύεις, και τα όνειρά μου Έλληνα να μου σκορπάς… Πάρε την ευθύνη μια φορά πάνω στις πλάτες σου…”

Καληνύχτα μπογδάνοι, καλημέρα Ελλάδα…

ΠΡΕΝΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ