Απίστευτη καταγγελία συμπολίτισσας μας:”Υπάλληλος της καθαριότητας του Δήμου, πέταξε ζωντανά δυό γατάκια στα σκουπίδια”

ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ..

ΟΤΑΝ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΟΡΙΖΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΠΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ..

ΑΘΗΝΑ ΣΙΔΕΡΑ.

.
Γεια σας ονομαζομαι Αλεξανδρα και μενω στις εργατικες πολυκατοικιες σας στελνω αυτο το μυνημα για να σας αναφερω ενα συμβαν που εγινε προσφατα, βασικα σημερα και εχει θεμα 2 νεογεννητα γατακια.

Προσφατα μια μικρη γατα γεννησε στην γειτονια μας και προσπαθουσα εγω και αρκετα ατομα απο την γειτονια μας να ταϊσουμε την γατα και να προστατεψουμε τα γατακια μεχρι και σε κουτα με ζεστο υφασμα τα εβαλα για να μην κρυωσουν.

Σημερα ομως μια υπαλληλος καθαριοτητας του Δημου μας τα πηρε μαζι με το κουτι και τα πεταξε στα σκουπιδια, παρολο που μια ηλικιωμενη της ειχε πει προς τα προσεχουμε εδω και εκεινη ψυχρα της απαντησε πως ειναι υποχρεωση της να καθαριζει οτι βρει.

Τα γατακια ηταν ζωντανα την ωρα που τα πηρε.

Αφου τηλεφωνησα στο δημο και το ειπα αυτοι απλα με ενημερωσαν σε ποιο καδο τα πεταξαν και πηγα αμεσως να τα βγαλω με την ελπιδα πως θα ζουσαν ακομα αλλα δυστυχως ειχαν πεθανει

Μου ειχαν πει να τους ενημερωσω οταν τα βρω και οταν τους ειπα για τα γατακια το μονο που εκαναν ηταν να μου πουν απλα συγγνωμη και μου προσφεραν γατακια που ειχαν βρει αλλα εγω αρνηθηκα.

Λογο της ηλικιας μου (13) δεν με πηραν στα σοβαρα και σας στελνω ολα αυτα με την ελπιδα οτι θα τους παρετε και θα τους προειδοποιησετε να μην ξανα γινει αυτο διοτι ειναι τρομερα ψυχρο και απανθρωπο εκμερους τους:)μάλωσε και μια ηλικιωμένη μαζί τους..τι να κάνουν, δεν ξέρουν οι άνθρωποι ούτε ονόματα ούτε τίποτα, εμείς πρέπει να κάνουμε αίτηση ποια υπάλληλος δούλευε εκείνη τη μέρα στο συγκεκριμένο σημείο..

Βρικα τον αριθμο που μου ειπε ο Δημος να παρω και ειναι το τηλεφωνο για το τμημα της καθαριοτητας του δημου Αγιας Βαρβαρας και ο αριθμος ειναι 2105695378 (και οπως σας ειχα πει το ειχε σηκωσει ενας αντρας) ελπιζω να βοηθησε καπως!

Φιλοζωικό Σωματείο Αγίας Βαρβάρας – Αιγάλεω.