Βοήθεια στους πυρόπληκτους και από το δήμο μας…

Γράφαμε εχθές το πρωί πως ο δήμος Κορυδαλλού και άλλοι φορείς μαζεύουν τρόφιμα, φάρμακα και άλλα υλικά για τους πυρόπληκτους και σημειώναμε πως ο δικός μας δήμος δεν είχε βγάλει σχετική ανακοίνωση για κάτι ανάλογο.

Ώρες μετά το δημοσίευμά μας, ο δήμος ανάρτησε σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του και μας ενημέρωσε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις 17:47΄ εχθές το απόγευμα, σχετικά με τη συγκέντρωση βοήθειας προς τους πυρόπληκτους.

7/8/2021

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Γραφείο Δημάρχου

Βοήθεια στους πυρόπληκτους

Αγαπητοί συνδημότες,

Μπορούμε να δείξουμε στην πράξη την αλληλεγγύη μας και να ενισχύσουμε όσους δίνουν τη μάχη με τις φωτιές, τους συνανθρώπους μας που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, αλλά και τα ζωάκια των περιοχών που επλήγησαν.

Όποιος από τους δημότες επιθυμεί να συνεισφέρει με προσφορά ειδών, μπορεί να τα φέρει τη Δευτέρα, από το πρωί στις 9 π.μ έως το βράδυ στις 9 μ.μ, στο Α ΚΑΠΗ, Καλαντζάκου αρ. 7.

Για νέα συλλογή θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Τα είδη θα προωθηθούν μέσω των δήμων.

Εννοείται ότι η πολιτική προστασία του Δήμου μας παραμένει σε επιφυλακή για την προστασία των δικών μας χώρων.

Η προσφορά αφορά ενδεικτικά στα παρακάτω είδη:

Νερά, κονσέρβες, φρυγανιές, γάλα εβαπορέ, παξιμάδια, χυμούς μικρούς, ρύζι, κρουασάν, μπισκότα, μπάρες δημητριακών, κράκερς, τρόφιμα μακράς διάρκειας,

Ισοθερμικές τσάντες-ψυγεία, coolers για τα νερά,

Πάνες μωρών και ηλικιωμένων, μωρομάντηλα, σερβιέτες, χαρτί τουαλέτας, χαρτί κουζίνας, καθαριστικά είδη,

Φυσιολογικούς ορούς, κολλύρια, παυσίπονα, Salospir, Pulvo, παιδικό σιρόπι, οξυγόνο μιας χρήσης, ασπιρίνη, Torbex, Malox, Bedatine, αντιβιοτικές και ενυδατικές κρέμες, ιατρικές μάσκες, γάζες και βαζελινούχες γάζες για τα εγκαύματα,
Ζωοτροφές (ξηρές) & πήλινα μπολ για ζωοτροφές.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΠ. ΜΙΧΟΣ

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!