Άδεια κεφάλια ορισμένοι;;; Αγύριστα τα δικά μας… – Ας ρίξουν μια ματιά και ας αντιληφθούν την πραγματικότητα οι όψιμοι καιροσκόποι και κερδοσκόποι επικριτές μας…

Η ιστορία αυτής της πόλης δεν ξεκίνησε το τελευταίο διάστημα, κατά το οποίο διάφοροι νεόκοποι,  έχοντες άποψη για τα κοινά, καιροσκόποι και κερδοσκόποι, ασκούν κριτική στην εφημερίδα μας, επειδή επαναλαμβάνει συνεχώς ορισμένα ζητήματα σε σημείο να γίνεται κουραστική.

Ένα από τα θέματα για τα οποία γράφαμε συνεχώς τους τελευταίους μήνες ήταν η αποψίλωση και καθαρισμός από ξερόχορτα δημόσιων και ιδιωτικών εκτάσεων.

Πολλοί εμφανίστηκαν ενοχλημένοι από τα συνεχή δημοσιεύματα μας.

Ας ρίξουν μια ματιά τώρα γύρω τους. Στην Βαρυμπόμπη, στην Ηλεία, στην Εύβοια, στην Ανατολική Μάνη, στην Κρήτη, στο Κρυονέρι κ.ά και θα καταλάβουν γιατί επαναλαμβανόμασταν.

Ας ρίξουν μια ματιά και ας αντιληφθούν την πραγματικότητα.

Και επειδή για μας η ιστορία της πόλης μας δεν ξεκίνησε πριν λίγους μήνες, αναδημοσιεύουμε άρθρο μας του Αυγούστου 1999, λίγες εβδομάδες από την καταστροφική για το βουνό μας πυρκαγιά, τον Ιούνιο του ίδιου έτους, για να δουν οι όψιμοι επικριτές μας, πόσο ανώριμοι είναι και πως η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, συνεχίζει στην ίδια ρότα.

“Άδεια” κεφάλια ορισμένοι;;;

Αγύριστα τα δικά μας…