“ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ”: “Όποιος διαχειρίζεται δημοτικό χρήμα, δεν θα μείνει εκτός ελέγχου”

Δελτίο τύπου – απάντηση στην ιστοσελίδα “δικαιοσύνη” μας στάλθηκε για δημοσίευση από την παράταξη του κ. Μιχάλη Γιάγκα “ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ”:

                        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                     1/8/21

ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

Η διαστρέβλωση, οι υπόνοιες και η σπίλωση είναι ανηθικότητα.

Η υπεράσπιση του Δημοτικού χρήματος δεν γίνεται μηνύοντας την καθαρίστρια που νόσησε από κορονοϊό και το φώναξε. Ούτε μηνύοντας τους εργαζόμενους επειδή πήγαν μάρτυρες σε αστική δίκη και είπαν  την άποψή τους.

Αυτό είναι εκφοβισμός, τρομοκρατία, φίμωση και αποπροσανατολισμός από τα προβλήματα της πόλης.

Το Δημοτικό χρήμα το καταχρώνται τα παράσιτα της εξουσίας, που για άλλα πληρώνονται και άλλα κάνουν.

Τον όρκο μας, εμείς στην ΔΥΝΑΤΉ ΠΟΛΗ, τον τιμούμε και θα συνεχίσουμε να τον τιμούμε αποκαλύπτοντας αυτά που επιχειρούν κάποιοι να καλύψουν. Έχουμε υποστηρίξει σθεναρά τον έλεγχο προς κάθε κατεύθυνση.

Και αυτοί που  διαχειρίζονται το Δημοτικό χρήμα  δεν θα μείνουν εκτός του ελέγχου. Γιατί, θα θυμίσουμε στους διάφορους «χειροκροτητές» – «σχολιαστές» του διαδικτύου, ότι «το μέλι και το δάχτυλο» άλλοι το είχαν τα τελευταία 30 χρόνια. Όχι οι εργαζόμενοι.

Και συνήθως φωνάζει δυνατά όποιος έχει κάτι να κρύψει, κάτι δηλαδή σαν το «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

Σημείωση: Το κείμενο αποτελεί απάντηση στο άρθρο, εντολοδόχου αρθρογράφου, υμνητή της δημοτικής αρχής, της ιστοσελίδας «Δικαιοσύνη Σήμερα», με τίτλο: «Καταγγέλλουν τον δήμαρχο γιατί υπερασπίζεται το δημοτικό χρήμα», και με παραλήπτη κάθε ενδιαφερόμενο.