Πεζόδρομοι στο σχολικό συγκρότημα, χωρίς καπάκια τα φρεάτια, μέσα στη βρώμα, με κακό φωτισμό και άθλια κράσπεδα

Επικίνδυνοι είναι και οι δύο πεζόδρομοι οι οποίοι ενώνουν την Ελ. Βενιζέλου με την οδό Ραιδεστού και εξυπηρετούν τους κατοίκους κάτω από την κεντρική μας λεωφόρο.

Εκτός της βρώμας που υπάρχει από την εγκατάλειψη και τον κακό φωτισμό, άγνωστοι έχουν αφαιρέσει καπάκια από τα φρεάτια που υπάρχουν, βάθους τουλάχιστον 1.5 μέτρων το καθένα από αυτά και όποιος δεν τα διακρίνει τα βράδια και πέσει μέσα δεν θα βγει αρτιμελής.

Βεβαίως ο δήμος πως να τα πάρει είδηση αφού η παρουσία του, σύμφωνα με τα σκουπίδια που υπάρχουν σε αυτούς, είναι σπάνια.

Ακόμα και τα κράσπεδα είναι επικίνδυνα να σκουντουφλήσει κάποιος και φυσικά, η παρουσία κάποιας ράμπας για συμπολίτες μας με καροτσάκια ή ΑμεΑ, είναι είδος πολυτελείας.

Ας έχουν υπ΄ όψιν τους στο δήμο και τα τεχνικά συνεργεία πως τους πεζόδρομους δεν τους χρησιμοποιούν μόνο μαθητές κατά τη σχολική περίοδο και πως η πόλη μας δεν είναι μόνο το κέντρο αυτής, για να εμφανίζονται οι εργαζόμενοι με τα πορτοκαλί γιλέκα.

Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, ας πάει ο δήμος να τοποθετήσει καπάκια στα φρεάτια, σήμερα κι΄ όλας, να επισκευάσει τα κράσπεδα, να κατασκευάσει ράμπες, να ενισχύσει το φωτισμό και εάν έχει την καλοσύνη ας τους καθαρίσει κάποια στιγμή…