«Μόντε Κάρλο» το Σύνταγμα το Σεπτέμβρη με το  “ράλι Ακρόπολις”…

Αντίστροφα κυλά πλέον ο χρόνος για τη μεγάλη επιστροφή του ράλι Ακρόπολις στην Ελλάδα το Σεπτέμβρη και η Αθήνα προετοιμάζεται για τη στιγμή που τα «θηρία» του WRC θα βάλουν μπροστά τις μηχανές τους με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.
Ο δήμαρχος Αθηναίων , Κώστας Μακογιάννης , μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ανακοίνωσε πως για πρώτη φορά στο πλαίσιο του ιστορικού αγώνα θα υπάρξει ειδική διαδρομή γύρω από την πλατεία Συντάγματος.

Αυτό σημαίνει πως η εικόνα από την καρδιά της Αθήνας θα σταλεί μέσω των τηλεοπτικών δικτύων και τις ανταποκρίσεις των δημοσιογράφων σε περισσότερες από 100 χώρες.

«Το ράλι Ακρόπολις επιστρέφει με το χαρακτήρα που του αξίζει δηλαδή τον παγκόσμιο χαρακτήρα, τον λεγόμενο WRC» υπογράμμισε , ο κ. Μπακογιάννης και πρόσθεσε : « Θα έχουμε την αφετηρία η οποία – ελπίζω να συμφωνήσει το ΚΑΣ- στην Ακρόπολη, στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου και θα έχουμε για πρώτη φορά και αγώνα μέσα στο κέντρο της πόλης, γύρω από την πλατεία Συντάγματος. Είναι, λοιπόν, μια τρομερή διαφήμιση για την πόλη, είναι μια τρομερή διαφήμιση για την Αθήνα» σημείωσε ο κ. Μπακογιάννης.

πηγή:NEWSTA