Συγκέντρωση για το Νοσοκομείο με απόντες τους προεκλογικά “αγωνιστές” βουλευτές


Συγκέντρωση στο χώρο του Νοσοκομείου της πόλης μας, διοργάνωσε η “Λαϊκή Επιτροπή Αιγάλεω”,  την Πέμπτη 7 Μαϊου, με στόχο την επαναλειτουργία του.

Δυστυχώς στην συγκέντρωση μάταια ψάχναμε να βρούμε βουλευτές που προεκλογικά έδιναν το παρόν τους σε αντίστοιχες συγκεντρώσεις και διατράνωναν την αγωνιστική τους διάθεση για πάλη, προκειμένου να επαναλειτουργήσει το Νοσοκομείο με όλες τις κλινικές και κανονικές εφημερίες.

Απόντες και Δημοτικοί Σύμβουλοι από την πόλη μας και τους γύρω Δήμους.

Από την πόλη μας διακρίναμε δημοτικούς Συμβούλους και υποψήφιους των συνδυασμών του κ. Θοδωρή.Βασιλάκου και της “Λαϊκής Συσπείρωσης”. Αν παρ’ ελπίδα ήταν και από άλλους συνδυασμούς και δεν τους αντιληφθήκαμε, ας μας διορθώσουν.

Γεγονός πάντως είναι πως δεν υπήρξε σωστή ενημέρωση για τη συγκέντρωση από τους διοργανωτές. Παρ’ όλα αυτά όμως κάτοικοι ήταν αρκετοί από την πόλη μας και τους γύρω Δήμους.

Ας ελπίσουμε πως σύντομα η κυβέρνηση θα πραγματοποιήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις της και προσωπικά ο υπουργός Υγείας κ. Κουρουμπλής και το Νοσοκομείο θα ξεκινήσει τη νέα λειτουργία του ανάλογα με τις ανάγκες της περιοχής.