Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη κ. Τζόκα με τον Δήμαρχο κ. Καπλάνη στο γήπεδο στα Ριμινίτικα


Σήμερα επισκεφτήκαμε το γήπεδο με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα κ. Σπύρο Τζόκα προκειμένου να παρακολουθήσει την πρόοδο των εργασιών, που εκτελούνται για την κατασκευή του νέου δημοτικού γηπέδου της Αγίας Βαρβάρας.
Για εμάς είναι σημαντικό το ενδιαφέρον της Περιφέρειας, γιατί με τη συνεργασία που έχουμε πετύχει είμαστε σίγουροι ότι το έργο και όλα όσα χρειάζονται να γίνουν στην περιοχή μας θα γίνουν άμεσα.
«Η Περιφέρεια Αττικής θα κάνει ότι περνά από το χέρι της προκειμένου οι πολίτες να αποκτήσουν υποδομές και δυνατότητες που τους αξίζουν, με σεβασμό στο περιβάλλον και με στόχο μια καλύτερη ποιότητα ζωής» σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Σπύρος Τζόκας.
Επόμενες προτεραιότητες- μεταξύ άλλων- είναι η ανάπλαση και η αναβάθμιση περιοχών της Αγιάς Βαρβάρας μέσα από τη δημιουργία του νέου κλειστού κολυμβητητίου της πόλης, δύο γηπέδων ποδοσφαίρου 5χ5, τη δημιουργία ενός γηπέδου τένις και την ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ.
Με αυτά τα έργα θα επιτευχθεί ουσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, οι οποίοι για σειρά ετών στερήθηκαν των απαραίτητων αθλητικών υποδομών, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονταν από τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας επί σειρά ετών. Η νέα εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου καθιστά πλέον δυνατή την αλλαγή σελίδας για όλους, χωρίς τις γνωστές καθυστερήσεις του παρελθόντος.

Γιώργος Καπλάνης

Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας