ALL STAR GAME vs Φτώχειας και Κοινωνικής Απομόνωσης

ALL STAR GAME vs ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/5 ΚΛΕΙΣΤΟ  ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «Πολυνίκης» Αγίας Βαρβάρας  και το Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ «Πάνος Ζαχαρογιάννης» ενώνουν τις δυνάμεις τους  και διοργανώνουν μια μεγάλη εκδήλωση με στόχο την συγκέντρωση τροφίμων και χρημάτων τα οποία θα παραδοθούν στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Αγίας Βαρβάρας για να διατεθούν σε άτομα και οικογένειες που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Σας καλούμε να συνδράμετε την προσπάθεια μας αυτή με την αποστολή  Αθλητικού υλικού της ομάδας σας, φανέλα  η μπάλα  με υπογραφές παικτών , το οποίο θα τεθεί σε δημοπρασία την ημέρα της εκδήλωσης, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.

Οι Χορηγοί της βραδιάς, τα Zakcret Sports, η FM Group Hellas, η PIZZA FAN και ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ στο Γκάζι, θα συνδράμουν στο να διεξαχθεί μια άρτια εκδήλωση και θα συμβάλλουν στην επιβράβευση των διαγωνιζομένων!

Κάθε διοργάνωση χρειάζεται την στήριξη των ΜΜΕ για να είναι επιτυχής. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το protothema.gr, το superbasket.gr, το ageofbasketball.net, το basketworld.gr, το eurohoops.net στάθηκαν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή και μέσα από τις φιλόξενες ιστοσελίδες τους έστειλαν το μήνυμα της εκδήλωσης μας παντού στα αθλητικά στέκια.

Κορυφαίοι αθλητές με ανακοινώσεις και βίντεο στηρίζουν με το δικό τους τρόπο την εκδήλωση ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ της 16ης Μαΐου!

Ας βοηθήσουμε όλοι μας, με ένα πακέτο μακαρόνια ή ένα πακέτο ρύζι ή κάθε είδους τρόφιμα, να αναδείξουμε την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ  και να Υποβιβάσουμε την φτώχεια και την κοινωνική απομόνωση.

ΑΘΗΝΑΣ 83 ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ 12351-ΤΗΛ. 210 5698865-6907798511

Email: geapgeo@gmail.com