Ανάστατοι γονείς και εκπαιδευτικοί, από τη συγχώνευση 4ου & 6ου Δημοτικών Σχολείων και για την μη ενημέρωσή τους – Έκτακτη συνάντηση φορέων…

Δεν έκρυψαν την έκπληξή τους, αλλά και τις επιφυλάξεις τους, ορισμένοι γονείς αλλά και εκπαιδευτικοί από το δημοσίευμά μας, που αφορούσε τη συγχώνευση των 4ου & 6ου Δημοτικών Σχολείων της πόλης.

Το διάβαζαν, επικοινωνούσαν μεταξύ τους και δεν πίστευαν στο “κουβάρι που ξετυλιγόντανε” σιγά – σιγά και επιβεβαίωνε επακριβώς το δημοσίευμα μας.

Οι συνομιλίες δήμου και υπουργείου Παιδείας έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό, ενώ όπως αναφέρουν γονείς και δάσκαλοι δεν μπήκε κανένας στον κόπο από το δήμο να τους ενημερώσει, να ζητήσει την άποψή τους, να συζητήσει μαζί τους, για το θέμα αυτό το οποίο έχει να κάνει με τα παιδιά τους, αλλά και για τις θέσεις εργασίας των εκπαιδευτικών.

Για το λόγο αυτό σήμερα το απόγευμα στο χώρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνάντηση, Γονέων, Εκπαιδευτικών, Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Ένωσης Γονέων, Συλλόγων Διδασκάλων, Συλλόγων Διδασκόντων στα παραπάνω Σχολεία, ενώ έχει καλεστεί και ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτηρόπουλος, όπως μας πληροφόρησαν…