Έκοψαν το ρεύμα, κατά λάθος, της κατοικίας του κ. Γιώργου Ρεμπή…

Σύμφωνα με καταγγελία του  κ. Γιώργου Ρεμπή, π. Δημοτικού Συμβούλου και υπ. Δημάρχου της πόλης μας, κατοίκου της οδού Υψηλάντη, η ΔΕΔΔΗΕ στην επιχείρηση κοψίματος του ηλεκτρικού ρεύματος από κατοικίες συμπολιτών μας που σημειώθηκε εχθές, έκοψε την παροχή και στην κατοικία του, ενώ δεν χρωστά ούτε ένα ευρώ.

Ο κ. Γιώργος Ρεμπής φώναξε ιδιώτη ηλεκτρολόγο για να κάνει έλεγχο στη γραμμή του και διαπιστώθηκε πως είχαν αποσυνδέσει την παροχή από την κολώνα.

Επικοινώνησε με τη ΔΕΔΔΗΕ, τεχνικός της οποίας αφού έλεγξε εξονυχιστικά το ρολόϊ του στις 7 το απόγευμα, δεν μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο και αποχώρησε.

Το πρωί εχθές, όταν ο ΔΕΔΔΗΕ έφτασε στην κατοικία του,  η οικογένεια απουσίαζε και ο τεχνικός της, αποσύνδεσε την κατοικία από την κολώνα.

Ο κ. Ρεμπής απειλεί με μηνύσεις, διότι εκτός της διαπόμπευσης που υπέστη, έπαθαν ζημιές τρόφιμα που υπήρχαν στο ψυγείο και τον καταψύκτη του.

Ο κ. Ρεμπής έστειλε email διαμαρτυρίας στη ΔΕΔΔΗΕ για την αδικαιολόγητη πράξη της και πέρασε το βράδυ που μας πέρασε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Πάντως παραμένει άγνωστο πότε η ΔΕΔΔΗΕ θα στείλει συνεργείο για την επανασύνδεση του ρεύματος…

Όπως μας δήλωσε όμως, εάν μέχρι το μεσημέρι η ΔΕΔΔΗΕ δεν επανασυνδέσει την κατοικία του με το ηλεκτρικό ρεύμα, θα προβεί σε ασφαλιστικά μέτρα κατά της Επιχείρησης.