Προοδευτική » Όσο ο δήμος κωφεύει εμείς θα “φωνάζουμε” και όσο δεν βλέπει, εμείς θα γράφουμε…

Όσο ο δήμος κωφεύει εμείς θα “φωνάζουμε” και όσο δεν βλέπει, εμείς θα γράφουμε…

Δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά πολύ φοβούμαστε πως όσο ο Δήμος δεν αντιλαμβάνεται ορισμένα απλά πραγματάκια, θα επανερχόμαστε.

Συγκεκριμένα για το ζήτημα κάθε φορά που αδειάζουν οι λίμνες στην πλατεία προφήτη Ηλία τα νερά πλημμυρίζουν την οδό Ζωοδόχου Πηγής, αφού δεν αντικαθίστατε ένα κομμάτι σπασμένου σωλήνα, ενός μέτρου όλου κι όλου.

Όπως επίσης όσο δε ρυθμίζονται οι χρονοδιακόπτες του αυτόματου ποτίσματος και η κατεύθυνση του νερού από τα μπεκ, με τη βοήθεια και της βροχής πιθανόν, αυτά θα ξεχειλίζουν τα τοιχία και αφού κατεβάσουν χώματα από την πλατεία δια μέσω των σκαλοπατιών και τα συγκεντρώσουν στο διάδρομο και εν συνεχεία στον ίδιο δρόμο, πάλι το έχουμε γράψει.

Όσο λοιπόν ο δήμος κωφεύει εμείς θα “φωνάζουμε” και όσο εθελοτυφλεί εμείς θα γράφουμε…

Αλλά να μην έχουν καθαριστεί οι λάσπες από την περασμένη Πέμπτη και όσοι θέλουν να ανέβουν τα σκαλοπάτια από την οδό Υψηλάντη για την πλατεία ή την εκκλησία σήμερα Κυριακή πρωί και να μη μπορούν από αυτό το σημείο, χρειάζεται ιδιαίτερη αναφορά, αφού τόσο ο διάδρομος όσο και τα σκαλοπάτια είναι μέσα στις λάσπες…

 

Did you like this? Share it:

© 2021 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!