Σύλληψη για απειλή κατά του Δημάρχου – Ανήλικοι στο τμήμα όλη νύχτα, μετά από ειδοποίηση κατοίκου

Σύμφωνα με πληροφορίες μας συνελήφθη εχθές από την Αστυνομία, νεαρός συμπολίτης μας, διότι φέρεται πως με μήνυμά του προς το δήμαρχο κ. Μίχο, τον απείλησε.

Περισσότερες λεπτομέρειες πάντως δεν έχουν γίνει γνωστές.

Επίσης εχθές το βράδυ ενημερώθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτηρόπουλος πως ακούγονταν θόρυβοι από το Γ΄ Γυμνάσιο και διακρίνετο φωτιά στο προαύλιο.

Ο ίδιος ζήτησε από τον κάτοικο που του τηλεφώνησε, να καλέσει την αστυνομία.

Η αστυνομία όταν κατέφθασε στο σημείο, βρήκε στο χώρο 6  – 7 νεαρά άτομα, τα οποία έσβησαν τη φωτιά από κάποια καρέκλα και άλλα αντικείμενα και τα οποία προσήγαγε στο Αστυνομικό τμήμα της πόλης μας και παρέμειναν σε αυτό, ολόκληρη τη νύχτα.

Ο κ. Σωτηρόπουλος, όπως πληροφορηθήκαμε συνόδευσε μαζί με την κ. υποδιευθύντρια, η οποία είχε ενημερωθεί και εκείνη για το συμβάν, τα παιδιά, περιμένοντας να ειδοποιηθούν οι γονείς των νεαρών και  κατέθεσε στην Ασφάλεια σχετικά, σημειώνοντας πως ο ίδιος δεν είδε φωτιά, παρά μόνο ότι μύριζε η ατμόσφαιρα αποκαΐδια.

Έξω από το Α.Τ. από το πρωί σήμερα, ήταν συγκεντρωμένοι συμπολίτες μας, πιθανότατα γονείς των παιδιών. Έγιναν σχετικές συστάσεις και τα παιδιά αφέθηκαν ελεύθερα, όπως ενημερωθήκαμε.