Συμπολίτης μας: “Εδώ και 2 μήνες έχει καεί μια λάμπα σε μια κολόνα και δεν έχει αλλαχτεί ακομα”

Λάβαμε αργά εχθές το βράδυ την παρακάτω ηλεκτρονική επιστολή από τον συμπολίτη μας κ. Γ. Π., ο οποίος υποστηρίζει πως εδώ και δύο μήνες δεν έχει αλλαχτεί ακόμα μία λάμπα του δημοτικού φωτισμού, παρά τα τηλεφωνήματα που έχουν γίνει στην υπηρεσία του δήμου.

Η επιστολή του έχει ως εξής:

“Γεια σας, θα ήθελα να επισημάνω ένα σημαντικό γεγονός και αν γίνετε να γίνει κάποιο δημοσίευμα διότι είναι θέμα ασφάλειας των δημοτών.

Εδώ στην οδό Μήλου και συγκεκριμένα στην οδό Μήλου 31 Αγιας Βαρβάρας, εδώ και 2 μήνες έχει καεί μια λάμπα σε μια κολόνα και δεν έχει αλλαχτεί ακομα, έχουμε κάνει πολλά τηλεφωνήματα στην υπηρεσία του δήμου αλλά μάταια, είναι θέμα ασφάλειας καθώς στον δρόμος επικρατεί πλήρης σκοτάδι, όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες.

Δηλαδή πρέπει πρώτα να γίνει κάποιο περιστατικό είτε κλοπή είτε κάποιο ατύχημα με πεζό ή με όχημα για να υπάρχει κάποια κινητοποίηση.

Να σημειωθεί ότι φωτισμός γενικά είναι μηδαμινός σε όλο τον δρόμο.

Βέβαια θεωρώ ότι πρέπει να γίνει μια αναφορά από την σελίδα αφού δεν ασχολείται η δημοτική αρχή, αν βέβαια η σελίδα δεν εξυπηρετεί συμφέροντα και προσπαθεί για τον κοινό καλό”.