Ξεραΐλα στο κυκλοφοριακό πάρκο – Επιστολή συνδημότη μας

Λάβαμε εχθές από τον συμπολίτη μας κ. Π. Μ., το παρακάτω κείμενο συνοδευόμενο και από φωτογραφίες που αφορούν το κυκλοφοριακό πάρκο:

“Ο Κος Μίχος προεκλογικά μίλαγε για την εγκατάλειψη του πάρκου της κυκλοφοριακής αγωγής και με την επανεκλογή του θα γινόταν ανάπλαση του χώρου.

Ενώ έχουν περάσει 2 χρόνια από την εκλογή του, το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και της παιδικής χαράς, έχει καταντήσει λόγω της ξεραΐλας που υπάρχει εκεί σε πάρκο σκύλων και γατιών!!!

Γονιός που θέλησε να επισκεφτεί χθες (Κυριακή) με τα παιδιά του για να κάνουν ποδήλατο, μου περιέγραψε το δράμα που έζησε, προτού φύγουν άρον-άρον!!!

Το αεράκι που φύσαγε σήκωνε τη δυσοσμία από τα περιττώματα των σκυλιών!!! Δεν μπορούσε να καθήσει σε κάποιο παγκάκι και να μην έρχεται η μπόχα από γύρω του.

Τα παιδιά του, όλη την ώρα να παραπονιούνται τι μυρίζει τόσο άσχημα και να προσπαθεί να τους εξηγήσει και εκείνα να συνεχίζουν τις ερωτήσεις, για να καταλήξουν να αναρωτιούνται… δεν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος;;;

Το δράμα του δεν τελείωσε εκεί όμως!!!

Αναγκάστηκε να τους βγάλει εκτός σπιτιού τα παπούτσια, ώστε να μην μεταφέρουν τα περιττώματα που είχαν πατήσει τα μικρά παιδιά του, εντός του σπιτιού!!!

Περιττό να σας πω, πως αντέδρασε η μητέρα τους, αγανακτισμένη. Μη φανταστείτε προς τα παιδιά και τον σύζυγο, αλλά προς την κατεύθυνση που πρέπει!!!!

Δυστυχώς το “φιλότιμο” και η καλαισθησία δεν έχουν σχέση με την δημοτική αρχή Μίχου!!!

Είναι τόσο πολύ ευχαριστημένος με τα ξερά παρτέρια που υπάρχουν παντού, ώστε να χαίρει τόσης εκτίμησης ο αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για τις παιδικές χαρές και πλατείες;

Δεν υπάρχει πλατεία που να υπάρχει γκαζόν και λουλούδια, εκτός της Αγίας Ελεούσας που την έφτιαξε το Αττικό μετρό!!!!

Δυστυχώς οι εξαγγελίες και οι προεκλογικές δεσμεύσεις του κου Μίχου πολλές, αλλά 2 χρόνια τώρα δεν έγινε απολύτως τίποτα!!!

Π.Μ.”