Συμπολίτες μας διαμαρτύρονται για την ηχορύπανση και άλλα…

Ο συμπολίτης μας κ. Β. Π., με κείμενό του προς την εφημερίδα μας, κάνει λόγο για την ηχορύπανση ειδικά αυτήν την εποχή που διαβάζουν οι μαθητές για τις πανελλήνιες.

Το κείμενό του έχει ως εξής:

“Υπάρχει ένα πρόβλημα και δεν πιστεύω να το έχω μόνο εγώ έχουμε παιδιά πού διαβάζουν για πανελλήνιες αλλά και πού πάνε σχολείο ή γυμνάσιο.

Το ερώτημα είναι αυτό μόνο εμείς ακούμε τα αυτοκίνητα με τέρμα τι μουσική μεσάνυχτα και μετά. Νομίζω υπάρχει αστυνομία στην περιοχή μας και δεν ελέγχουν κανένα, δεν γίνονται περιπολίες, δεν ακούνε τίποτα, θα ήθελα μία απάντηση σε αυτό.

Ξέρω ότι δεν είναι στην ουσία δική σας ευθύνη αυτό αλλά ήθελα να το θίξετε σαν εφημερίδα τής Αγίας Βαρβάρας και στης δημοτικές αρχές και στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μας”.

Εξ΄ άλλου ο συμπολίτης μας κ. Χ. Ρ., εχθές Κυριακή, γύρω στις 10:00΄ το βράδυ, μας έστειλε το παρακάτω σχετικό και με την ηχορύπανση μήνυμα:

“Πριν λίγα λεπτά έγινε κυριολεκτικά σκοτωμος μπροστά στα έντρομα μάτια παιδιών και γονέων στο άλσος μητέρας Περικλέους και Πυθαγόρα.

Άγριες συμπλοκές μεταξύ ομάδων κατοίκων της πόλης.

Αυτό ήταν το αποκορύφωμα καθώς κάθε βράδυ τα φαινόμενα αυτά πάνε και έρχονται.

Ότι ώρα και να είναι φωνές και μουσική στη διαπασών από τα αυτοκίνητα.

Πραγματικά δεν ξέρω αν ξανα έρθουν παιδάκια να παίξουν και να κάνουν ποδήλατο μετά από τέτοιο περιστατικό που ήταν μάρτυρες!”

Η άποψη μας είναι πως με συζήτηση ίσως κάποιοι να καταλάβουν πως πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Δεν γίνεται σε αυτήν την πόλη όλα να γίνονται κάτω από την απειλή της Αστυνομίας, των αγωγών και των μηνύσεων.

Πάντως χρέος του δήμου είναι να κάνει κάτι. Τα παράπονα είναι πολλά και συνεχή και εκείνος είναι υπεύθυνος για την ομαλή λειτουργίας της πόλης.