Προοδευτική » Δελτίο Τύπου της εκδήλωσης για την αντιφασιστική νίκη των Λαών

Δελτίο Τύπου της εκδήλωσης για την αντιφασιστική νίκη των Λαών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση τιμής της αντιφασιστικής νίκης των λαών στην πόλη μας.

Την Κυριακή 9 Μαΐου στις 11.00 το πρωί συγκεντρώθηκε κόσμος στο μνημείο της Αντίστασης στον προφήτη Ηλία.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό εκ μέρους του παραρτήματος ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ Αγίας Βαρβάρας, Τάκης Μπουντούκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο έπος της Αντίστασης ενάντια στην ναζιστική Γερμανία και την συνεισφορά του Κόκκινου στρατού.

Στην συνέχεια, εκ μέρους της Κομματικής Οργάνωσης Αγίας Βαρβάρας του ΚΚΕ, τον λόγο πήρε η Μαρία Γκιτάκου, η οποία αναφέρθηκε στα διδάγματα που δίνει η αντιφασιστική νίκη των λαών, ότι ο καπιταλισμός δεν είναι αιώνιος και ανίκητος.

Ενώ παράλληλα τόνισε την ανάγκη ο καθένας σήμερα να πάρει θέση μάχης στους αγώνες που έρχονται ενάντια στο νομοσχέδιο έκτρωμα της κυβέρνησης που επιβάλει 10ωρη δουλειά, απλήρωτες υπερωρίες ενώ ταυτόχρονα βάζει στον γύψο τα εργατικά δικαιώματα με την ποινικοποίηση και περιορισμός της συνδικαλιστικής δράσης.

Η εκδήλωση έκλεισε με κατάθεση στεφάνων εκ μέρους του παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ ΔΣΕ Αγίας Βαρβάρας και των Κομματιών Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Αγία Βαρβάρα.

Did you like this? Share it:

© 2021 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!