Επιτέλους ο δήμος αντικατέστησε την περίφραξη του χώρου μπάσκετ, στον Προφήτη Ηλία…

Προηγήθηκαν άρθρα μας για την καταστραμμένη περίφραξη του χώρου μπάσκετ στον Προφήτη Ηλία.

Τραυματίστηκε παιδί που έπαιζε, από τα σύρματα που εξέχανε.

Μπήκε ο κάθε άσχετος στο διαδίκτυο και άρχισε να γράφει το μακρύ και το κοντό του.

Κατηγορήθηκαν όσοι διαμαρτύρονταν, ότι τάχα εκείνοι που φωτογράφιζαν τα κομμένα σύρματα, ήταν τα ίδια άτομα που τα έκοβαν το βράδυ για να τα φωτογραφήσουν το πρωί και να κατηγορήσουν τη δημοτική αρχή για ανικανότητα.

Υπήρξαν σχόλια και δημοσιεύματα από κατευθυνόμενους κονδυλοφόρους και ξεπουλημένους αρθρογράφους, που για ένα ξεροκόμματο γράφουν στα τέσσερα, ότι τους υπαγορεύουν.

Για να δούμε επιτέλους μετά απ΄ όλα αυτά, το δήμο να πηγαίνει και να αντικαθιστά την περίφραξη του χώρου μπάσκετ στην πλατεία του Προφήτη Ηλία, αλλά και πάλι με πλέγμα το οποίο δεν είναι αρκετά ισχυρό. Κάτι όμως είναι και αυτό.

Θα μπορούσε εξ΄ αρχής ο δήμος να πάει, χωρίς πολλές κουβέντες και να φτιάξει την περίφραξη που επισημάναμε πως είχε ξηλωθεί και να τελείωνε το θέμα πριν καλά – καλά πάρει τέτοιες διαστάσεις.

Από τη στιγμή που το έγραψε η “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ”, ήταν γεγονός και θα επισκευαζότανε, όχι επειδή το γράψαμε εμείς, αλλά επειδή η επισήμανσή μας ήταν σωστή.

Το συντομότερο το καλύτερο για όλους…

Αυτό για μελλοντικές επισημάνσεις μας…

Με την ευκαιρία δεν πρέπει να παραβλέψουμε την επιτυχία της εφημερίδας μας, η οποία αποκάλυψε τον δράστη των δολιοφθορών της περίφραξης!!!