Το δημοτικό αναψυκτήριο “ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ” δεν άνοιξε – Άραγε γιατί;;;

Μεγάλη μερίδα καταστηματαρχών της εστίασης αλλά και συμπολίτες μας περίμεναν πως και πως να ανοίξουν καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ και άλλα καταστήματα που επί μήνες ήταν κλειστά, με μεγάλη οικονομική ζημιά για τους ιδιοκτήτες τους.

Από τη Δευτέρα 3 Μαΐου άνοιξαν λοιπόν, μετά από απόφαση της κυβέρνησης και σχεδόν κατακλύστηκαν από πελάτες.

Στην πόλη μας συνέβη κάτι ανάλογο, εκτός μιας ιδιαίτερης περίπτωσης που αφορά το δημοτικό αναψυκτήριο “ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ” στο ‘Αλσος “ΕΙΡΗΝΗ”.

Ένα εξαιρετικού περιβάλλοντος κατάστημα δεν άνοιξε και αρκετοί συμπολίτες μας παραξενεύτηκαν γι΄ αυτό.

Δεν δείχνει σημάδια επαναλειτουργίας, τουλάχιστον αυτές τις ημέρες, αφού τα τραπεζοκαθίσματα είναι μαζεμένα σε κάποια σημεία του Άλσους και όχι στη θέση τους, οι τζαμένιες πόρτες με λουκέτο και δεν συναντήσαμε κανέναν, σε βόλτα μας από εκεί, εχθές το πρωί.

Ελπίζουμε να επαναλειτουργήσει σύντομα για την εξυπηρέτηση του κόσμου και για την ομαλή λειτουργία ολόκληρου του Άλσους.

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων καθισμένο σε κάποιο σημείο μας ρώτησε εαν γνωρίζουμε κάτι γιατί την επαναλειτουργία του, αλλά δεν γνωρίζαμε τι να απαντήσουμε.

Η λιμνούλα με το σιντριβάνι μέσα στη βρόμα και μερικά στάσιμα νερά στον πυθμένα της, τα επισκέπτονται τετράποδα να ξεδιψάσουν.

Το άλλο δημοτικό αναψυκτήριο “Ο ΛΙΘΟΣ”, στην Π. Π. Γερμανού, ξεκίνησε και λειτουργεί κανονικά με φίλους του να το επισκέπτονται όπως παλαιότερα και με αυξητική τάση τις επόμενες ημέρες με την επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα, αλλά και των ποδοσφαιρικών αγώνων.