Προοδευτική » Ταύτιση γούστου, καλαισθησίας και προμήθειας διακοσμητικών λαγών και περιφράξεων…

Ταύτιση γούστου, καλαισθησίας και προμήθειας διακοσμητικών λαγών και περιφράξεων…

Στο παρελθόν έχουμε γράψει για τις ξύλινες περιφράξεις οι οποίες επιλέχτηκαν για τις παιδικές χαρές της πόλης μας και έχουμε καταγράψει τις απόψεις μας για αυτές.

Ακατάλληλες από άποψης σταθερότητας αλλά και λόγω του ευαίσθητου υλικού, χρειάζονται συνεχώς συντήρηση.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, είναι από τις ίδιες περιφράξεις παιδικών χαρών στο Δήμο Χαϊδαρίου, με αυτές του δήμου μας, οι οποίες αυτήν την εποχή ανακατασκευάζονται και φαίνεται καθαρά πως καταντούν μετά από ένα διάστημα.

Το αντικείμενο όμως του παρόντος δεν έχει να κάνει με αυτές καθ΄ αυτές τις περιφράξεις, αλλά με τη σύμπτωση ο γειτονικός δήμος να έχει στις παιδικές χαρές του, ακριβώς την ίδια ξύλινη περίφραξη, με αυτές του δήμου μας.

Τέτοια ταύτιση γούστου και καλαισθησίας;

Προμήθεια, μήπως και από τον ίδιο κατασκευαστή;

Μας θυμίζουν οι περιφράξεις όμως και μια πολύ πρόσφατη ταύτιση γούστου, που αφορά τα γνωστά λαγουδάκια που γέμισε ο τόπος τη φετινή Πασχαλιά.

 

Από το ίδιο μαγαζί φαίνεται να ψώνισαν ο δήμος μας με την Περιφέρεια και τοποθέτησαν  αυτά τα κακόγουστα διακοσμητικά, σε δρόμους και πλατείες, για την φετινή Ανάσταση…

Did you like this? Share it:

© 2021 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!