Οι εγγραφές Νηπίων στο δήμο μας από 15 Μαΐου έως 15 Ιουνίου

postΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ/ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

ΑΠΟ 15 ΜΑΪΟΥ ΕΩΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ

 

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία  υποβολής των αιτήσεων εγγραφής/ επανεγγραφής νηπίων & βρεφών στους Δημοτικούς Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, για την περίοδο 2021-2022, σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας των  Παιδικών & Β/Ν Σταθμών Δήμου Αγίας Βαρβάρας, (31/2020 απόφαση Δ.Σ.), θα ξεκινήσει 15 Μαΐου 2021 και θα διαρκέσει έως και  15 Ιουνίου 2021.

Για τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων:
Κατά το χρόνο διεξαγωγής της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων, μπορείτε να υποβάλλετε συμπληρωμένη ενυπόγραφη την αίτηση μαζί με όλα τα απαραίτητα έγγραφα – δικαιολογητικά :

α) είτε με  αυτοπρόσωπη παρουσία, με προκαθορισμένο ραντεβού κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στα τηλέφωνα 2105621310, 2168004140, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα ατομικής υγιεινής και ασφάλειας στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού.

β) είτε μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση  tmdyo@agiavarvara.gr  ή  tmstathmon@agiavarvara.gr

Παρακαλούμε όπως, εάν αποστείλετε την αίτηση και τα δικαιολογητικά μέσω email,  αναγράφετε ορθά τα στοιχεία επικοινωνίας σας, προκειμένου να είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας, αναφορικά με την αίτηση σας. Καθώς επίσης, όπως μεριμνήσετε για την καλύτερη δυνατή ευκρίνεια των εγγράφων σας αλλά και την αποστολή του συνόλου αυτών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν το έντυπο της  αίτησης με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εγγραφής/επανεγγραφής από την Δ/νση Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας, το Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης & Οργάνωσης (Κρήτης & Π. Πολεμιστών 28), από το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής (Σίφνου & Αγ. Γεωργίου), από τους κατά τόπους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς & Παιδικούς Σταθμούς, αλλά και μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου μας.

Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων μπορείτε να καλείτε καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα 2105621310,  2168004140.