Περίοδος πανδημίας και η πόλη μας πνιγμένη στις σαβούρες –

Το τελευταίο διάστημα η εφημερίδα μας αποφεύγει να γράφει σχετικά με τις σαβούρες και τα παλαιά αντικείμενα που είναι πεταμένα στους δρόμους της πόλης μας.

Καταλαβαίνουμε τον κόπο των εργαζομένων αυτή την δύσκολη περίοδο και δεν κάναμε αναφορά σε τέτοια θέματα, παρ΄ ότι υπήρχαν κάθε είδους πεταμένα αντικείμενα σχεδόν παντού.

Η εικόνα που αντικρίσαμε όμως εχθές το απόγευμα μας αναγκάζουν να γράψουμε και να δημοσιεύσουμε ορισμένες από τις πάρα πολλές φωτογραφίες από διάφορους δρόμους της πόλης μας.

Σε πλατείες, στενά, κεντρικούς δρόμους, πλατείες, μπροστά σε σχολεία και παιδικές χαρές η κατάσταση απελπιστική.

Ότι μπορεί να φανταστεί ο καθένας πεταμένο στην πόλη μας σε σημεία που υπάρχουν παιδιά, ηλικιωμένοι και ενήλικες.

Σε μια περίοδο που η πανδημία μας έχει “τσακίσει” δεν είναι δυνατόν η πόλη μας να συνυπάρχει με σαβούρες επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία.

Σε όλα τα μήκη και πλάτη του δήμου μας, η ίδια κατάσταση.

Στις οδούς Παπαδιαμάντη, Αιόλου, Καραϊσκάκη, Δωδεκανήσου, Γούναρη, Συγγρού, Παλ. Πολεμιστών, Δημ. Εμμανουήλ, Δόξης, Χίου, Ερμού κ.ά. η ίδια κατάντια.

Οι φωτογραφίες μας είναι όλες τραβηγμένες εχθές το απόγευμα και δημοσιεύουμε ένα μέρος από αυτές…

Στην οδό Μακρυγιάννη επίσης μπροστά στην παιδική χαρά. Δίπλα από την πόρτα του Νοσοκομείου το οποίο επισκέπτονται δεκάδες πολίτες για να εμβολιαστούν. Λίγα μέτρα από το Α΄ Λύκειο κ.ά κεντρικά σημεία.

Οι συμπολίτες μας συνεχίζουν να βγάζουν τέτοιες σαβούρες ανεξέλεγκτα συνεχώς υποβαθμίζοντας το περιβάλλον και την πόλη μας…