Ο Δήμος τοποθέτησε πινακίδες με φωτάκια στη διασταύρωση καρμανιόλα…

Επιτέλους εισακουστήκαμε και ο δήμος αποφάσισε την τοποθέτηση πινακίδων STOP, με λαμπάκια γύρω της να αναβοσβήνουν, με ηλιακή ενέργεια, επάνω από τις ήδη υπάρχουσες μεγάλες πινακίδες, στη διασταύρωση Ηρακλείου και Χανίων.

Έως ότου τοποθετηθούν ηλεκτρικοί σηματοδότες που έχει αποφασιστεί από το δημοτικό συμβούλιο, μετά από πρόταση του ΣΒΑΚ, ας ελπίσουμε πως οι οδηγοί θα σεβαστούν στο μέλλον την έσχατη λύση.

Για το θέμα αυτό η εφημερίδα μας έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν αμέτρητα άρθρα.

Σε ένα από αυτά πρότεινε την τοποθέτηση αυτών των πινακίδων και μάλιστα ο δήμος επέλεξε και το μοντέλο που προτείναμε.

Σημειώνουμε πάντως πως ανάλογα STOP πρέπει να τοποθετηθούν και στην προηγούμενη διασταύρωση (Αβέρωφ και Βενιζέλου), στην οποία επίσης προβλέπεται η λειτουργία φωτεινών σηματοδοτών.

Επίσης στην διασταύρωση καρμανιόλα στην Μεγ. Αλεξάνδρου, όπου καταλήγουν οι οδοί Κακκίση, Κισσάμου, Ερμού και Πραξιτέλους.

Παρακάτω αναδημοσιεύουμε ένα από τα παλαιότερα άρθρα για το θέμα αυτό, στο οποίο εμφανίζεται και η πινακίδα STOP που προτείναμε και είναι αυτή που επέλεξε τελικά και ο δήμος.

Επίσης σημειώνουμε πως και η παράταξη “ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ”, είχε προτείνει την τοποθέτηση τέτοιων πινακίδων, με πρόσφατη ανάρτηση του κ. Μιχάλη Γιάγκα.